15 výborných filmů, které brzy zmizí z HBO GO

Se zajímavými tituly se brzy rozloučí nejen Netflix, výborné filmy ještě do konce roku zmizí také z HBO GO. Službu upustí minimálně patnáct snímků, které stojí za to, abyste je, před jejich odchodem, ještě jednou viděli.

Aladin

Aladin je chudý chlapec z tržiště, jehož jediným majetkem i přítelem je jeho opička Abu. Denně sní svůj sen o úniku z bezútěšného života v bídě a o lásce krásné princezny Jasmíny. (dostupné do 30. prosince)

Čtyři svatby a jeden pohřeb

Snímek vypráví příběh Charlese (Hugh Grant), vtipného a okouzlujícího muže, který ve svých dvaatřiceti letech stále střídá partnerky jako na běžícím pásu. (dostupné do 30. prosince)

Dreamgirls

Jsou šedesátá léta minulého století a zpěvačky Effie, Lorrell a Deena záhy zjistí, jaké to je, když se jim splní jejich nejdivočejší sny. (dostupné do 31. prosince)

Dumbo

U příležitosti sedmdesátého výročí vzniku tohoto výjimečného filmu o odvážných dobrodružstvích jediného slůněte na světě, které umí létat, byl Dumbo digitálně upraven. (dostupné do 31. prosince)

Fargo

Když je na zasněžené silnici v Severní Dakotě nalezen chladnokrevně zavražděný strážník a dva nevinní kolemjdoucí, Marge Gundersonová, policistka v pokročilém stadiu těhotenství, zahájí vyšetřování. (dostupné do 31. prosince)

Hotel Transylvánie

Vítejte v hotelu Transylvánie, Drákulově opulentním pětihvězdičkovém letovisku, kam je lidem vstup zakázán a kde si příšery i jejich rodiny mohou nerušeně užívat. (dostupné do 31. prosince)

Julie a Julia

Kulinářská legenda přináší frustrované sekretářce nový recept na život ve filmu „Julie a Julia“. Prožijte příběh, ve kterém životní osudy a kniha kuchařských receptů autorky Julie Childové (Meryl Streepová) inspirovaly nezkušenou spisovatelku. (dostupné do 31. prosince)

Letadla, vlaky, automobily

Cestou domů do Chicaga, kam letí strávit den Díkůvzdání se svou rodinou, se Neal Page (Steve Martin) ocitne na sedadle vedle hlučného, přesto sympatického obchodníka jménem Del Griffith (John Candy). (dostupné do 31. prosince)

Manželé a manželky

Newyorský spisovatel a profesor angličtiny ve středním věku Gabe Roth a jeho žena Judy jsou šokováni tím, že se jejich nejlepší přátelé Jack a Sally rozcházejí. Toto zjištění je nutí konfrontovat vlastní manželská selhání. (dostupné do 31. prosince)

Mrtvý muž přichází

Sestra Helen Prejeanová je jeptiška a učitelka žijící na louisianském venkově. Jednoho dne obdrží dopis od Matthewa Ponceleta, který má být brzy popraven za vraždu mladého páru. (dostupné do 30. prosince)

Na hromnice o den více

Phila Connorse (Bill Murray) zastihne cestou do pensylvánského městečka Punxsutawney, kam jede natočit reportáž o každoročních oslavách Hromnic, ohromná sněhová kalamita. Od té chvíle se ocitne lapen v časové smyčce. (dostupné do 31. prosince)

Návrat do Cold Mountain

Americká historická freska, natočená podle románu Charlese Fraziera, se odehrává v šedesátých letech devatenáctého století na pozadí americké občanské války. (dostupné do 31. prosince)

Sin City – město hříchu

Noirový thriller plný násilí, v němž se prolíná několik dějových linií z oblíbených komiksů Franka Millera, vykresluje obraz nejděsivějšího města bez slitování pohledem těch nejdrsnějších postav. (dostupné do 31. prosince)

Šéfové na zabití 2

Známá trojka Nick, Dale a Kurt už má dost svých šéfů, a tak se rozhodne rozjet vlastní byznys. Kvůli prolhanému investorovi však nad podnikem ztratí kontrolu. (dostupné do 30. prosince)

Umění tančit v dešti

Snímek Umění tančit v dešti, inspirovaný úspěšným románem spisovatele Gartha Steina, vypráví srdečný příběh očima vtipného a hloubavého psa jménem Enzo. (dostupné do 31. prosince)

Pokračuj na novinky, které HBO GO uvede ještě tento rok