13 filmů, které zkraje ledna uvede HBO GO

HBO oznámilo, na které novinky se mohou těšit všichni předplatitelé začátkem ledna 2021. Diváci uvidí vesmírnou misi se Sandrou Bullock, dobrodružství s Larou Croft a po boku Leonarda DiCapria se vydají do říše snů. Budete toho ale podstatně víc, co služba HBO GO nabídne.

Gravitace

Oscaroví herci Sandra Bullock a George Clooney se představí ve skvěle napsaném příběhu zasazeném do hlubokého vesmíru v režii Alfonsa Cuaróna (Potomci lidí). Ryan Stoneová je skvělá lékařka/inženýrka a právě zažívá svou první vesmírnou misi. (1. ledna)

Doktor Spánek

Film navazuje na děj filmu Osvícení (Stanley Kubrick) popisující hrůzné události, ke kterým došlo před 40 lety v hotelu Overlook. Nyní dospělý Dan Torrance (Ewan McGregor) se usilovně snaží vyrovnat se svým hrůzným zážitkem. (1. ledna)

Tomb Raider

Lara Croft (Alicia Vikanderová) je zcela nezávislá dcera výstředního dobrodruha, který zmizel beze stopy, když byla ještě dítě. Teď je z ní jednadvacetiletá mladá žena, která se marně snaží najít skutečný cíl i smysl života. (2. ledna)

Bouře duší

Bouře duší Lotyšsko. Milostný příběh šestnáctiletého Arturse přeruší první světová válka. Poté, co přijde o matku a domov, mu jistou útěchu poskytne vstup do armády. (2. ledna)

Breitnerovo komando

Francie, 1959. Plukovník Breitner je vyslán na tajnou misi – musí najít tělo bývalého vyššího důstojníka, plukovníka Delignierese, který zmizel ve francouzském Alžírsku. (2. ledna)

Daleko od hlučícího davu

Film Daleko od hlučícího davu, natočený podle stejnojmenné literární klasiky Thomase Hardyho, vypráví příběh Bathsheby Everdeneové (Carey Mulligan), naprosto nezávislé a energické mladé ženy, která zdědí strýcovu farmu. (3. ledna)

Bagdád v mém stínu

Londýn, těsně před Vánocemi. Odhodlaná architektka Amal, která je na útěku před svým bývalým manželem, pracuje v kavárně Abu Nawas, oblíbeném místě setkávání iráckých uprchlíků v Londýně. (3. ledna)

Počátek

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) je velmi zkušený zloděj a jeho největší mistrovství je v krádeži nejcennějších tajemství. Ovšem není to jen tak obyčejný zloděj. Dom krade myšlenky z lidského podvědomí. (4. ledna)

Nicholas Nickleby

Jedna z nejoblíbenějších postav z klasických románů Charlese Dickense znovu ožívá v televizním dramatu Nicholas Nickleby, který se pyšní hvězdným obsazením. (7. ledna)

Super mazlíčci

Dobrosrdečný pes Roger, který pomáhá slabším a s láskou pečuje o všechny toulavé zvířecí kamarády a Belle – rozmazlená kočka domácí, která by si o Rogera ani kolo neopřela, se stávají nečekanými vůdci skupiny zvířecích rebelů. (9. ledna)

Hlas našich předků

V domorodé inuitské komunitě ve východní části Kanady vyrůstají dvě nejlepší kamarádky. Zatímco Mikuan má milující rodinu, Shaniss se snaží poskládat střípky svého rozbitého dětství. (10. ledna)

Divoch

Film Divoch, inspirovaný skutečnými příběhy pouličních gangů na Novém Zélandu, které se odehrály v průběhu uplynulých 30 let, sleduje jednoho z jejich zakladatelů. (10. ledna)

Spojenci

V roce 1942, během druhé světové války, seskočí kanadský špión Max Vatan (Brad Pitt) do dun marocké pouště, aby se setkal s francouzskou špiónkou Marianne Beauséjourovou (Marion Cotillard), která má hrát jeho manželku. (11. ledna)

Pokračuj na minulý přehled nových filmů na HBO GO