10 trailerů týdne: Vulgární Nicolas Cage a teaser Zátopka

Mrazivé kriminální thrillery, další cesta Eddieho Murphyho do Ameriky nebo Dějiny nadávání s Nicolasem Cagem. Tohle jsou nejzajímavější trailery za poslední týden.

Brothers by Blood

Kriminální thriller, který kombinuje Affleckovo Město a Eastwoodovu Tajemnou řeku, založený na předloze Petera Dextera. V hlavních rolích Joel Kinnaman a Matthias Schoenaerts.

Cesta do Ameriky 2

Pokračování kultovní komedie z konce osmdesátých let, ve které se africký princ s tváří Eddieho Murphyho vydal do Ameriky, aby našel nevěstu.

Dějiny nadávání

Nicolas Cage uvádí zábavný a pěkně sprostý seriál o historii a dopadech některých z nejznámějších anglických vulgarismů. Tohle jste o neslušných slovech určitě nevěděli!

Little Fish

Romantická sci-fi, ve které kyperský režisér Chad Hartigan ukazuje hrůzy nové pandemie. Koronavirus tentokrát střídá nemoc, která způsobuje ztrátu vzpomínek a narušuje centrální nervový systém.

Mimi šéf: Rodinný podnik

Mimi šéf Ted a jeho bratr Tim jsou sice už dospělí a jejich cesty se rozešly. Ale teď se oba bratři vrací na plátna kin. Musí totiž znovu spojit své síly v boji proti dalšímu padouchovi.

Sator

Adam se vyrovnává s tragickou rodinnou ztrátou. Brzy zjišťuje, že jeho rodinu už po staletí terorizuje nadpřirozená síla nazvaná Sator. Režisér filmu čerpal námět filmu z vlastních zkušeností.

Střípky

Jared Leto jako slizký sériový vrah, po kterém pátrají Denzel Washington a Rami Malek. Hvězdně obsazená kriminálka s velmi hutnou atmosférou a skvělými hereckými výkony, zakotví na HBO Max.

Vykopávky

Film od Netflixu přibližuje okolnosti nalezení známého pohřebního místa v Sutton Hoo. Edith Pretty (Carey Mulligan) si najme místního archeologa Basila Browna (Ralph Fiennes), aby prozkoumal mohyly, které se nacházejí na jejím pozemku.

Zátopek

Výpravný film režiséra Davida Ondříčka, věnovaný nejen sportovnímu, ale i životnímu příběhu jednoho z největších světových atletů všech dob, čtyřnásobného olympijského vítěze, Emila Zátopka.

WandaVision

Nejzáhadnější seriálová marvelovka se divákům představila již v průběhu tohoto roku. Teď vydává nový trailer, který se opět nese ve stylu klasických sitcomů 50. let až po současnost a láká na blížící se uvedení. Nic ale není takové, jak se na první pohled zdá.

Pokračuj na přehled trailerů z minulého týdne