12 trailerů týdne: Lekce přežití v lese a Štáfek s Kozubem ve filmu

Trailery tohoto týdne prozrazují, jaká nebezpečí mohou číhat v lese. Zblízka se podíváme na běsnící sopku a prostor také dostane čínský trailer pro Monster Huntera. Svou společnou komedii pak představili Jakub Štáfek a Štěpán Kozub.

Billie Eilish: The World’s a Little Blurry

Dokument z produkce Applu umožní nahlédnout do soukromí talentované zpěvačky Billie Eilish, která letos nazpívala píseň k nové bondovce Není čas zemřít.

Caveat

Znepokojivá upoutávka představuje festivalový horor Caveat, ve kterém osamělý tulák se ztrátou paměti dostane jednoduchý úkol. Pohlídat mladou dívku a dodržet jasně stanovená pravidla.

Hunted

Survival thriller inspirovaný Červenou karkulkou. Tak by se dal popsat snímek Haunted, ve kterém dívka prchá před dvěma psychopaty do hustého lesa. Originál ze streamovací služby Shudder.

Hunter Hunter

Poklidný život rodiny, která žije daleko od civilizace, naruší zákeřný vlk. Boj o život uprostřed ničeho může začít. Chválený survival thriller, který si užijete nejvíce, když vynecháte samotný trailer.

Monster Hunter

Čínský trailer odhaluje nové záběry z poměrně očekávané adaptace stejnojmenné videohry. Ani tentokrát ve filmu Paula W.S. Andersona nechybí jeho žena Milla Jovovich (Resident Evil).

Palmer

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Originál z produkce Applu s Justinem Timberlakem v hlavní roli.

Psycho Goreman

Hororová komedie, ve které děti vzkřísí zakopanou mrtvolu ohavného mimozemšťana a pomocí kouzelného amuletu ovládají každý jeho pohyb.

Rams

Remake islandského dramatu, v jehož australské verzi si hlavní roli zahraje Sam Neill, milující ze všeho nejvíc své nádherné berany.

Shoky & Morthy: Poslední velká akce

Režisér Andy Fehu (Nenasytná Tiffany, Pěstírna) je zpět a do hlavních rolích své nové komedie obsadil Jakuba Štáfka a Štěpána Kozuba. Potřebujete vědět víc?

Skyfire

Fanoušci Sopky se musejí mít na pozoru. Režisér Simon West (Postradatelní 2) nás vezme přímo do ohnivého pekla ve svém novém snímku Skyfire, který natočil pro čínskou produkci.

The Pink Cloud

Brazilský thriller vypráví o nebezpečném růžovém mraku, před kterým je nejlepší zůstat doma v izolaci. Nepřipomíná Vám to něco?

Wrong Turn

V lesích číhá nebezpečí i v remaku Wrong Turn, které šlo před sedmnácti lety do českých kin pod názvem Pach krve. Má série ještě co nabídnout?

Pokračuj na přehled trailerů z minulého týdne