13 trailerů týdne: Návrat Rangera Walkera a Cobry Kai

Marvel nadělil trailery k očekávaným superhrdinským seriálům, Netflix zase k filmu George Clooneyho a seriálovým hitům z vlastní produkce. Pozadu nezůstala ani přeobsazená Batwoman nebo Alan Tudyk coby mimozemský dobyvatel. Přinášíme přehled nejzajímavějších trailerů za posledních sedm dní.

Walker

Devadesátkový seriál s Chuckem Norrisem, který snad nemusíme ani blíže představovat, baví diváky na českých obrazovkách dodnes. Mladého Walkera si v nové verzi zahraje Jared Padalecki známý z Lovců duchů.

Resident Alien

Z oblíbeného herce Alana Tudyka se už brzy stane mimozemšťan, který po příletu na Zemi havaruje a vezme na sebe podobu místního doktora. Jeho tajná mise bude přitom postavena proti lidstvu. Desetidílná minisérie startuje na Syfy koncem ledna.

Země nomádů

Neokázalé drama je citlivě vystavěno kolem postavy ovdovělé šedesátnice Fern (opět úchvatná Frances McDormand), nalézající životní sílu v cestování napříč Amerikou. Prý jeden z nejlepších filmů tohoto roku uvidíme v únoru v kinech.

Outside the Wire

Anthony Mackie z Avengers a režisér Plánu útěku natočili akční sci-fi pro Netflix, jehož trailer strká do kapsy všechny akčňáky, které jsme letos viděli. Filmu se dočkáme 15. ledna 2021.

Shadow in the Cloud

Chloë Grace Moretz jako pilotka za druhé světové v akčním hororu začínající režisérky Roseanne Liang. Snímek debutoval na torontském festivalu, kde mezi kritiky příliš nezabodoval. Začátkem ledna vychází na VOD.

Marvel seriály z Disney+

Očekávané Marvel seriály, které budou plnohodnotně navazovat na filmové universum, se představily během nedávné Disneyho prezentace. Dočkali jsme tak prvních záběrů z Lokiho, Ms. Marvel nebo Falcona a Winter Soldiera, který se natáčel také v České republice. Upoutávky najdete zde na jednom místě.

Batwoman – 2. řada

Přeobsazená Batwoman se vrací do akce. Otázkou je, zda se k obrazovkách vrátí diváci, kteří přetrpěli první sérii.

Servant – 2. řada

Hororový seriál z dílny M. Night Shyamalana (Šestý smysl) o manželském páru, který přišel o malého chlapečka, se v polovině ledna příštího roku dočká uvedení druhé řady na Apple TV.

Půlnoční nebe

Finální trailer blíže představuje očekávané sci-fi od George Clooneyho, který se zároveň objeví v hlavní roli. Škoda, že první ohlasy na film nevěstí nic dobrého…

Riverdale – 5. řada

Jeden z nejsledovanějších teen seriálů současnosti se vrátí na obrazovky CW na konci ledna příštího roku. Posléze by měl zakotvit také na Netflixu, kde jsou uvedeny všechny předešlé řady s českými titulky.

Cobra Kai – 3. řada

Seriálové pokračování původního Karate Kida, které patří mezi nejlépe hodnocené tituly na Netflixu, odhalilo první záběry z očekávané třetí série. Diváci se dočkají uvedení všech deseti nových epizod zkraje ledna.

Nikdo

Že je někdo nenápadný, neznamená, že není nebezpečný. Trailer na akční thriller Nikdo s Bobem Odenkirkem. Film Nobody režíroval Ilya Naishuler, který v kinech zabodoval s originálním akčním thrillerem Hardcore Henry.

Ještě máme čas

Viggo Mortensen v hlavní roli svého režijního debutu inspirovaného vlastním dětstvím a dospíváním. Liberální John žije ve slunné Kalifornii obklopen milující rodinou, daleko od provinčních hodnot tvrdého a homofobního otce (Lance Henriksen).