26 novinek, které na přelomu roku přidá Netflix

Netflix na přelomu starého a nového roku opouští desítky filmů a seriálů. Služba na to reaguje uvedením hned několika zajímavých seriálů a přidáním kvalitních filmů do obsahu. Jen tento týden byste si neměli nechat ujít Bratříčku, kde jsi? režisérů Coenových, animovaný hit Jak vycvičit draka 2, dánský mysteriózní seriál Rovnodennost nebo výborný belgický historický Kursk. Fanoušci seriálové Sabriny se pak dočkají čtvrté řady, milovníci Cobry Kai zase třetí.

Policajti a zloději

V téhle multimediální odpovědi na policejní brutalitu a rasovou nespravedlnost se prolíná inspirace mluveným slovem s poutavou animací a společenským aktivismem. (28. prosince)

Bratříčku, kde jsi?

Mississippi, třicátá léta. Tři trestanci Everett Ulysses McGill, Pete a Delmar, vzájemně spoutáni, zdrhají z lapáku krajinou v naději na nalezení pokladu o výši 1 200 000 dolarů. (30. prosince)

Rovnodennost – 1. řada

Její sestra se spolužáky zmizela a po 21 letech začnou Astrid pronásledovat vize. Zahájí proto vyšetřování, které odhalí temnou a krutou pravdu. (30. prosince)

To nejlepší ze zbytků – 1. řada

Labužnické těstoviny ze včerejších hranolek? Žádný problém! Šikovní kuchaři se předhánějí v kreativitě a v kulinářské soutěži vytvářejí nové lákavé pokrmy ze zbytků. (30. prosince)

Transformers: Války o Cybertron: Východ Země – 1. kapitola

Megatron se snaží drastickým způsobem zachránit Deceptikony. Autoboti mezitím na Cybertronu i z paluby Arku ze všech sil bojují o zachování svojí domovské planety. (30. prosince)

Best of Stand–Up 2020

Zasmějte se s komiky jako Jerry Seinfeld, Leslie Jones, Kevin Hart nebo Hannah Gadsby. Výběr toho nejvtipnějšího z komediálních speciálů od Netflixu za rok 2020. (31. prosince)

Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana

Pan Peabody je geniální jako Einstein, vtipný jako Oscar Wilde, odvážný jako Indiana Jones, má deduktivní schopnosti Sherlocka Holmese, styl oblékání Jamese Bonda a kulinářské dovednosti Zdeňka Pohlreicha. (31. prosince)

Drákula: Neznámá legenda

Než se stal Drákulou, byl Vladem III., vládcem malé zemičky jménem Transylvánie, která se krčila ve stínu mocné osmanské říše. (31. prosince)

Kursk

Film inspirovaný skutečnou katastrofickou událostí, ke které došlo v roce 2000 na palubě Kursku, sleduje poslední hodiny „nepotopitelné“ ruské jaderné ponorky klesající na dno arktických vod Barentsova moře. (31. prosince)

Ouija

Není nic snazšího než vyvolávat duchy v domě s velmi temnou a pohnutou minulostí. Přesvědčila se o tom Debbie, která ke své smůle nerespektovala základní pravidlo „hry“ Ouija. (31. prosince)

Přestupný rok

V Irsku mají pěknou tradici. Na přestupný rok může právě 29. února požádat holka kluka o ruku (normálně to jde jen naopak.). (31. prosince)

Sabrinina děsivá dobrodružství – 4. část

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (31. prosince)

Blues Brothers 2000

Po 18 letech strávených ve vězení se Elwood Blues konečně dostává na svobodu. Jeho první kroky vedou do sirotčince, v němž vyrůstal on a jeho bratr, který již zemřel. (1. ledna)

Boku no Hero Academia – 2. Řada

Obyčejný student ochrání surovce před jedním z padouchů. Za odměnu dostane speciální schopnost a začne navštěvovat středoškolskou akademii, kde se cvičí Hrdinové. (1. ledna)

Co se stalo s panem Čcha?

Herec, který má vrchol kariéry dávno za sebou, se upíná ke svojí zašlé slávě. Díky nečekané události si ale uvědomí, kým se ve skutečnosti stal. (1. ledna)

Cobra Kai – 3. řada

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. Další pokračování série filmů Karate Kid. (1. ledna)

Domov jako ze sna – 2. řada

Svým jedinečným stylem plní Shea a Syd z ateliéru Studio McGee různým rodinám sny o dokonalém bydlení podle jejich představ. (1. ledna)

Full Out 2: You Got This!

Blíží se mistrovství, které Chayse a její gymnastický tým rozhodně chtějí vyhrát. Budou ale potřebovat pomoc, a tak se obrátí na místní taneční breakdance. (1. ledna)

Jak vycvičit draka 2

Ostrov Blp býval místem, kde Vikingové ve dne v noci bojovali s draky. Pak však mladý snílek Škyťák vycvičil draka Bezzubku, spřátelil se s ním a hlavně všem vysvětlil, že lidé a draci mohou žít v harmonii. (1. ledna)

Monarca – 2. řada

Ana María se po 20 letech vrací do Mexika a přetahuje se o vládu nad obří rodinnou firmou na výrobu tequily, kterou ohrožuje korupce a různá tajemství. (1. ledna)

Nekonečná láska

Patnáctiletá Jade chodí s o dva roky starším Davidem. Její otec jim ale nepřeje a pro Davida se jejich vztah změní v naprostou posedlost. Drama o velké vášni. (1. ledna)

Šmoulové

Rodinná komedie, ve které se pojí animovaný i hraný film, uvádí na plátna kin všem dobře známé modré hrdiny, Šmouly. (1. ledna)

The Minimalists: Méně je teď a tady

Dlouholetí přátelé Joshua Fields Millburn a Ryan Nicodemus udělali z minimalismu celosvětové hnutí a ukážou vám, jak se i s málem dá žít mnohem líp. (1. ledna)

Velký průvodce meditací – 1. řada

Headspace představuje příjemně animovaný pohled na výhody meditace a nabízí techniky a instrukce, abyste se do toho mohli pustit i vy. (1. ledna)

Šlápni na to!

Nevěsta zatáhla před svatbou za záchrannou brzdu a Roy přijímá výzvu od nové soupeřky. O svoji drahou bude závodit na pověstném okruhu Nürburgring v Německu. (2. ledna)

The Netflix Afterparty – nové díly

Moderátoři David Spade, Fortune Feimster a London Hughes zpovídají hosty z nejnovějších a nejúspěšnějších pořadů Netflixu a zažijí u toho spoustu legrace. (2. ledna)

Pokračuj na novinky na Netflixu minulého týdne