8 nových filmů na Netflixu s českým dabingem

8 filmů s dabingem netflix

Český dabing na Netflixu ještě stále není samozřejmostí, přesto největší světová streamovací služba na diváky v Česku myslí a dabovaných titulů v nabídce přibývá rychleji, než kdy dřív. Jenom za poslední týden se na službě objevilo osm filmů, které si můžete pustit s dabingem. Dva z nich pochází z originální tvorby Netflixu, zbylé Netflix zakoupil.

Americká elegie

Naléhavý telefonát přivede studenta práv z prestižní univerzity zpátky do rodného města v Ohiu, kde přemýšlí nad osudy tří generací svojí rodiny a plánuje budoucnost. Amy Adams, Glenn Close a Gabriel Basso ve filmu oscarového režiséra Rona Howarda. Podle bestselleru J. D. Vance.

Bod zlomu

Agent FBI a někdejší šampion v motokrosu v jedné osobě se v utajení pokusí dostat za mříže zenové ekoteroristy, kteří páchají odvážné zločiny, aby dosáhli osvícení. Remake původního filmu s Keanu Reevesem a Patrickem Swayzem.

Bohové Egypta

Temný bůh Seth sesadil z egyptského trůnu boha Hora a uvrhl svět do chaosu. A ze všech smrtelníků, kteří by mu pomohli zachránit lidstvo, si Hor vybere zrovna zloděje. Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler a Chadwick Boseman v hlavních rolích.

Gunman: Muž na odstřel

Profi zabiják a muž na černou práci, který touží po novém klidném životě, zjistí, že někdo z jeho bývalé jednotky ho chce zabít. Začíná hra na kočku a myš po celém světě. Film, který chtěl navázat na úspěch série 96 hodin.

Ledová archa

Poslední lidé na Zemi přežívají ve vlaku křižujícím celou planetu rozdělení do vagonů podle toho, do jaké společenské vrstvy patří. Není divu, že revoluce je na spadnutí. Akční sci-fi thriller, ve kterém Chris Evans a korejská hvězda Song Kang-ho bojují proti jednotkám Tildy Swinton.

Padesát odstínů černé

Naivní studentku Hannah, která je ještě panna, okouzlí boháč Christian Black. Třeskutá parodie na film Padesát odstínů šedi. Marlon Wayans v titulní roli.

Vánoční kronika: druhá část

Kate, která od minula trochu povyrostla, špatně snáší nového přítele svojí mámy. Rozhodne se proto utéct a octne se na severním pólu, kde se zlý elf chystá zrušit Vánoce. Kurt Russell a Goldie Hawn jako Santa Claus a paní Clausová v akčním pokračování úspěšné komedie od Chrise Columbuse.

Zlo s lidskou tváří

Svobodná matka Liz se zamiluje do Teda Bundyho a celé roky si odmítá připustit pravdu o jeho zločinech. Drama podle skutečné události. V hlavních rolích Zac Efron a Lily Collins. Režie Joe Berlinger (Rozhovory s vrahem) nominovaný na Oscara.

Pokračuj na minulý přehled filmů s českým dabingem na Netflixu