16 filmů, které Netflix vyřadí z nabídky na konci listopadu

16 filmů končí na netflixu

Až ke konci listopadu jsme se dozvěděli, které tituly Netflix vyřadí z nabídky na přelomu listopadu a prosince. Máte tak poslední dny, abyste dohnali Amazing Spider-Mana s Venomem, oblíbené vánoční klasiky Jack Frost a Vánoce naruby, nebo třeba silný dokument z fotbalového prostředí. S Netflixem se ale rozloučí hromada dalších filmů, kterým byste měli dát šanci. Škoda, že už nejspíš nestihnete všechny…

Žena

Za každým úspěšným mužem stojí skvělá žena – a vy teď máte tu čest ji poznat. Joan Castlemanová (Glenn Closeová) je oddaná, prudce inteligentní a stále velmi půvabná kráska, zkrátka dokonalá manželka. (29. listopadu)

Amazing Spider-Man

Známý superhrdina v novém. Středoškolský student Peter Parker (Andrew Garfield) se učí zacházet se svými nově získanými schopnostmi a potýká se s arci-padouchem Lizardem (Rhys Ifans). (30. listopadu)

Bobby Robson: More Than a Manager

V létě roku 1995 byla Bobbymu Robsonovi diagnostikována rakovina a zbývalo mu jen několik měsíců života. Ale stal se zázrak a o rok později už Robson seděl na lavičce legendárního klubu FC Barcelona. (30. listopadu)

Diana osobně

V roce 1991 bylo v londýnském Kensingtonském paláci uskutečněno několik tajných rozhovorů s Dianou, princeznou z Walesu, které s jejím svolením natočil blízký přítel jménem novináře Andrewa Mortona. (30. listopadu)

Dračí srdce

Desáté století. Rytíř Bowen učí čtrnáctiletého prince Einona ovládač meč a zasvěcuje ho do starého rytířského kodexu z dob krále Artuše. V jednom z bojů je však mladičký Einon zraněn. (30. listopadu)

Hezké vstávání

Mladou a talentovanou producentku čeká pořádný zápřah – dostane za úkol zvednout sledovanost ranní show, která se závratně propadla. (30. listopadu)

Hraní o čas

Fania Fenelon (Vanessa Redgrave) byla židovská kabaretní zpěvačka v Paříži během nacistické okupace. Fania, stejně jako dalších tisíce židovských a politických vězňů, byla odeslána do vyhlazovacího tábora v Osvětimi. (30. listopadu)

Jack Frost

Hlavní postavou rodinného příběhu je bluesový muzikant Jack Frost, který se probíjí tak akorát, aby dokázal uživit rodinu – manželku Gabby a jedenáctiletého syna Charlieho, který je nepříliš úspěšným členem místního žákovského hokejového mužstva. (30. listopadu)

Kámoš k pohledání

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. (30. listopadu)

Life in the Doghouse

Pár, který se zavázal poskytnout bezpečné útočiště psům v nouzi, provozuje útulek ve vlastním domě. Adoptovali už přes 10 000 psů. (30. listopadu)

Sugar Mountain

V dluzích se topící místní kriminálník Miles (Drew Roy) přemluví svou přítelkyni Lauren (Haley Webb) a bratra Liama (Shane Coffey), aby mu pomohli při fingovaném zmizení v aljašské divočině. (30. listopadu)

Vánoce naruby

Poté, co jediná dcera Blair opustila rodinné hnízdo, rozhodli se Luther a Nora Krankovi (Tim Allen a Jamie Lee Curtis) předejít vánočnímu smutku na výletní lodi a nadcházející svátky tak vymazat z kalendáře. (30. listopadu)

Venom

Novinář získal pozoruhodné schopnosti díky mimozemskému symbiontovi a musí teď bojovat se šíleným vědcem na život a na smrt. V tomhle kasovním trháku podle postavy Venoma ze stejnojmenného komiksu od Marvelu zazáří v hlavní roli Tom Hardy. (30. listopadu)

Výměna

Unesený syn se vrátí zpátky domů, ale ona má podezření, že to není její dítě. Policejní kapitán ji nechá zavřít do blázince… Drama Clinta Eastwooda získalo nominace na Oscara za nejlepší herečku v hlavní roli (Angelina Jolie), výpravu a kameru. (30. listopadu)

Výplata

Technologické firmy platí počítačovému mágovi Michaelu Jenningsovi za práci na tajných projektech velké peníze. A pak mu kvůli bezpečnosti vymažou paměť. (30. listopadu)

Kazišuci

Trojice rodičů udělá první poslední, aby zabránila svým dcerám přijít po plese o věneček. Čeká je divoká jízda plná trapasů a piva. (2. prosince)