20 nejsledovanějších titulů na Netflixu 47. týdne

Další týden na Netflixu, kterému vládne známá mořská houba. Češi nezapomněli ani na uvedení čtvrté řady královského seriálu.

Nejsledovanější filmy na Netflixu v Česku 47. týdne

Třetí filmový Spongebob vládne filmové nabídce Netflixu již od svého uvedení zkraje listopadu. Medailová umístění uzavírají nově uvedené české komedie.

10. Harry Potter a Kámen mudrců

O svých jedenáctých narozeninách Harry Potter zjistí, že je mocný čaroděj, na kterého čeká místo ve Škole čar a kouzel v Bradavicích. konické postavy z úspěšné série pomáhala na filmové plátno úspěšně přenést sama J. K. Rowling.

9. Princezna z cukrárny

Obyčejná chicagská cukrářka a dáma, která se má stát princeznou, zjistí, že vypadají jako dvojčata. A tak se domluví, že si na Vánoce vymění role. Vanessa Hudgens (Muzikál ze střední, Powerless) hraje dvojroli snoubenky Sama Palladia a přítelkyně Nicka Sagara.

8. Princezna z cukrárny: Zase vyměněná

Margaretinu vánoční korunovaci zkomplikují trable s láskou, a tak musí přispěchat na pomoc její dvojnice Stacy. Co ale další dvojnice – zmaří jejich plány? Vanessa Hudgens se vrací s trojitou dávkou královských rošťáren. Dále hrají Nick Sagar a Sam Palladio.

7. Harry Potter a vězeň z Azkabanu

Harry je třetím rokem v Bradavicích a zase mu hrozí obrovské nebezpečí. Z vězení totiž unikne Voldemortův přívrženec Sirius Black, který má na Harryho spadeno. Tohle pokračování bylo po uvedení do kin největším kasovním hitem a stalo se druhým nejvýdělečnějším filmem roku 2004.

6. Dřív než půjdu spát

Žena, která přežila brutální napadení, si každé ráno po probuzení nepamatuje nic ze svojí minulosti ani z předchozího dne. V hlavních rolích dramatického thrilleru hrají oscarové hvězdy Nicole Kidman (Hodiny) a Colin Firth (Králova řeč).

5. Pan Jangle a vánoční dobrodružství

Veselého výrobce hraček kdysi zradil pomocník, kterému věřil. O spoustu let později mu ale do života vstoupí hodná a zvědavá vnučka a dá mu novou naději. Forest Whitaker, Keegan-Michael Key a Phylicia Rashad ve vánočním muzikálu. Režie: David E. Talbert. Hudba: John Legend.

4. Harry Potter a Tajemná komnata

Harry nebere vážně Dobbyho varování a vrací se do Bradavic. S Ronem a Hermionou se pustí do vyšetřování záhadné série napadení. První pokračování oblíbené filmové série se v roce 2002 stalo druhým největším kasovním trhákem na světě.

3. Prázdniny v Provence

Komedie o trojici rockerů, kteří si vyrazí na jih Francie užít léto plné slunce, lásky a trochu zvrácené zábavy. V hlavních rolích české komedie Kryštof Hádek, Vojtěch Kotek a Jakub Prachař.

2. Sezn@mka

Letuška dá šanci online seznamce a padne jí do oka uhlazený podnikatel. Ten jí ale zatají, čím se vlastně živí a že je ve skutečnosti ženatý. V hlavních rolích české komedie Jiří Langmajer, Adéla Gondíková a Zuzana Kajnarová.

1. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku

Někdo unesl SpongeBobova nejlepšího kámoše Garyho a SpongeBob s Patrikem teď musí vyrazit na ztřeštěnou výpravu daleko za hranice Zátiší Bikin, aby mu zachránili ulitu. Třetí celovečerní film o nejoblíbenější mořské houbě.

Další oblíbené filmy týdne: Kobry a užovky, Vánoční výsadek, Sváteční rande.

Nejsledovanější seriály na Netflixu v Česku 47. týdne

Čtvrtá řada Koruny zapříčinila raketový vzestup sledovanosti a seriál z prostředí britského království se stal nejoblíbenějším titulem týdne. Diváci v Česku ještě stále dohánějí Dámský gambit.

10. Liberator: Operace Avalanche

Nesourodá parta svéhlavých, ale odvážných vojáků si během invaze do Evropy vyslouží pověst jedné z nejstatečnějších jednotek druhé světové války. Podle skutečnosti.

9. Star Trek: Discovery

Po sto letech klidu vypukne mezi Federací a Klingonskou říší válka, jejíž ústřední postavou je zdiskreditovaný důstojník Hvězdné flotily.

8. Emily in Paris

Marketingová manažerka Emily Cooperová sbalí v Chicagu kufry a odjede za prací snů do Paříže. V novém životě musí řešit pracovní trable, přátele i lásku.

7. Dash & Lily

Cynik Dash a veselá Lily si ve vánočním New Yorku na různých místech předávají červený zápisník se vzkazy a výzvami. Protiklady se o Vánocích prostě přitahují!

6. Zaklínač

Geralt z Rivie, nájemný zmutovaný lovec příšer, cestuje za svým osudem bouřlivým světem, kde lidé jsou často ohavnější než různé bestie.

5. Mimi šéf: zpátky ve hře

Mimi šéf přivádí do kanceláře svého staršího bratříčka, aby ho naučil podnikat. Seriál podle populárního filmu.

4. Lucifer

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd.

3. Papírový dům

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu.

2. Dámský gambit

V 50. letech v sobě mladá dívka ze sirotčince objeví mimořádný šachový talent. Její překvapivou cestu ke slávě ale komplikuje boj se závislostí.

1. Koruna

Seriál sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století.

Další oblíbené seriály týdne: Černá listina, Barbaři, Stranger Things, Přátelé, Experti na podivná řemesla

Pokračuj na nejsledovanější tituly minulého týdne