Kde sledovat TV online zdarma

tv online zdarma

TV online patří v dnešní době mezi běžné a velmi využívané služby, kdy už za pár stovek měsíčně můžete mít své oblíbené televizní programy s sebou na cestách třeba v mobilní aplikaci. Tento článek ale převážně poukazuje na místa, odkud sledovat TV online a zdarma.

Televize online na iPrima

TV online a zdarma na iPrima

Televizní služba iPrima je videopůjčovna a online videoarchív televize Prima. Přímo odtud můžete sledovat online živé vysílání všech kanálů TV Prima zdarma. Na poli komerčních televizních stanic dosud nevídaný tah, za který jsme jen rádi.

Televize online na iVysílání

TV online a zdarma na iVysílání

iVysílání České televize je videoarchív odvysíláních pořadů veřejnoprávních stanic ČT, a jako příjemný bonus zde můžete sledovat online a zdarma živé vysílání všech těchto kanálů. Některé pořady a filmy jsou však chráněny autorskými právy, která zakazují jejich streamování po internetu.

Televize online na NovaPlus

TV online a zdarma na NovaPlus

Velký pokrok ve sledování televize online zaznamenala také nejsledovanější tuzemská televize Nova. Na jejich stránkách Nova Plus můžete sledovat ze záznamu novácké pořady a seriály, ale nyní také samotnou TV Nova online a její další sesterské programy Nova Cinema, Nova Action a Nova Gold. Podmínkou je bezplatná registrace.

Slovenská televize online na RTVS

TV online a zdarma na RTVS

Sledovat slovenskou Jednotku, Dvojku a Trojku můžete na stránkách RTVS. Některé pořady je však možné sledovat pouze na území Slovenska, jiné zas nemohou být vysílány přes internet vůbec.

Televize Seznam online

TV online a zdarma na Televizi Seznam

Televize Seznam je bývalý Stream od Seznamu, který již také zavítal na televizní obrazovky a sledovat lze rovněž v živém vysílání na internetu. Televizní kanál nabízí pořady z vlastní produkce, známé filmy, ale také příležitostné sportovní přenosy.

Zajímá Vás, kde sledovat filmy online a zdarma?