TOP 5: Nejlepší seriálové novinky na víkend

nejlepší seriálové novinky na víkend

Na víkend si rezervujte dostatek času. Netflix, HBO a Amazon uvedly premiéry očekávaných seriálů, o kterých se v nadcházejících dnech a týdnech bude ještě hodně mluvit. Na obrazovky se vrací Ridley Scott, Hilary Swank poletí do vesmíru a Lovecraftova země je jedno velké dobrodružství.

Away

Vizionář, který napsal i Světla páteční noci, přináší dojemný a strhující příběh o lásce a sebeobětování s dvojnásobnou držitelkou Oscara Hilary Swank v hlavní roli.

Lovecraftova země

Mladý válečný veterán Atticus, velký milovník sci-fi, se vydává spolu s kamarádkou a strýcem pátrat po otci, který zmizel za tajemných okolností. Jejich cesta se stává bojem o přežití v rasistické Americe padesátých let minulého století.

Mladý Wallander

Čerstvý absolvent policejní akademie Kurt Wallander (Adam Pålsson) je svědkem brutálního zločinu a snaží se ho vyřešit pod dohledem superintendanta Hemberga (Richard Dillane).

Vychováni vlky

Seriál, který se odehrává na tajemné panenské planetě v rané fázi kolonizace, pojednává o dvou androidech pověřených výchovou lidských dětí v rozrůstající se kolonii lidí, jejíž soudržnost začnou ohrožovat náboženské rozdíly.

The Boys (2. série)

Jako bonus doporučujeme start druhé série The Boys, ve kterém se ocitáme v alternativním světě, kterému vládnou superhrdinové. Ti jsou zde populární jako celebrity, vlivní jako politici a uctívaní jako bohové. Co se stane, když použijí svou moc ke konání zla?