Kde sledovat film Padesát odstínů šedi online

Padesát odstínů šedi online

Padesát odstínů šedi je populární erotické drama, které se dočkalo dvou filmových pokračování. Film můžete sledovat online na streamovacích službách a videotékách.

50 odstínů šedi můžete sledovat online

Mezi divačkami velmi populární erotický románek Padesát odstínů šedi můžete sledovat online na videotéce O2TV (český dabing, případně titulky) nebo na iTunes, kde si snímek můžete i zakoupit (rovněž s plnohodnotnou českou podporou). Služby Rakuten a Google Play nemají dabing ani titulky.

Film ověnčený Zlatými malinami se stal velmi úspěšným mezi divačkami všech věkových kategorií, a to i navzdory kritice, která k filmu režisérky Sam Taylor-Johnson nebyla vůbec přívětivá. Jeden z nejhůře hodnocených filmů roku 2015 se dočkal ještě dvou pokračování.

Studentka literatury Anastasia (Dakota Johnson) je podle vlastních slov nezajímavá a nudná „šedá myš“ s nízkým sebevědomím, pravý opak tajemného podnikatele Christiana Greye (Jamie Dornan), kterého přišla vyzpovídat pro článek do studentského časopisu. Přestože se ji Grey svým chladným a odměřeným chováním snaží odradit, má ho plnou hlavu, což ještě prohloubí jejich opakovaná pracovní setkání.