Nova Plus: Oblíbená streamovací služba

nova plus

Nova Plus je videotéka televize Nova, která nabízí seriály a pořady online odvysílané na kanálech Novy. Sledování této služby je zcela zdarma.

Nova Plus

Fanoušci a diváci televize Nova mohou sledovat své oblíbené seriály a pořady online na stránkách Nova Plus. Naleznou zde veškerý obsah zdarma a aktuální epizody právě odvysílaných titulů na TV Nova.

Nova Plus Ulice

Seriál Ulice najdete online na webu Nova Plus. Epizody odvysílané na obrazovkách Novy za poslední týden jsou zde zcela zdarma a v jejich sledování Vám nic nebrání. Ulice se vysílá už neskutečných patnáct let a nic nenasvědčuje tomu, že bychom o seriál měli v budoucnu přijít. Epizody jednotlivě zaberou něco kolem jedné hodiny a jejich odvysílaný počet se blíží k číslu 4000.

Nova Plus Výměna manželek

Nejnovější epizody seriálu Výměna manželek můžete sledovat online na službě Nova Plus. Zde naleznete zhruba pět posledních epizod zcela zdarma, přičemž ta nejnovější se zde objeví ihned po odvysílání v televizi. Výměna manželek je zde sice online a zdarma, ale budete také muset počítat s množstvím reklam.

Nova Plus a další pořady

Mezi další populární seriály a pořady televize Nova, a zároveň služby Nova Plus, patří tituly jako Tvoje Tvář má známý hlas, Malé lásky nebo nekonečný seriál Ordinace v růžové zahradě. Naleznete zde také nejnovější epizody pořadů Masterchef a kriminálky Specialisté.

Nejlepší místa, ke sledování seriálů online a zdarma