12 skvělých filmů, které přichází na HBO GO

přichází na hbo go

HBO v nejbližších dnech uvede řadu filmových novinek z loňska, sází ale také na osvědčené tituly, které si moc rádi připomeneme. Tohle je dvanáct snímků, kterým byste měli dát šanci na HBO GO na konci září a zkraje října.

Chata

Filmové novinky na HBO GO

Mrazivá noční můra Chata od režisérů snímků Dobrou, mámo sleduje rodinu, která se vydává strávit víkend na odlehlé chatě v horách. Když je však otec nečekaně nucen odjet za prací, zůstává jeho nová přítelkyně Grace se snoubencovými dětmi Aidanem  a Miou uprostřed zasněžené krajiny sama. (27. září)

Judy

Přichází na HBO GO

V zimě roku 1968 přijíždí Judy Garlandová (Renée Zellwegerová) do Londýna, aby vystoupila na pětitýdenním turné beznadějně vyprodaných koncertů. Docházejí jí peníze a její manželství se hroutí. (27. září)

Počítání mrtvých

Přichází na HBO GO

V napínavém dramatu z dílny Martina Scorseseho se představuje Nicolas Cage v hlavní roli záchranáře Franka Pierceho, který je na pokraji nervového zhroucení. Frank už léta pracuje v jedné z nejdrsnějších čtvrtí New Yorku a vyčerpávající noční služby si začínají vybírat svou daň. (28. září)

Nejhorší obavy

Přichází na HBO GO

Ben Affleck se představuje v hlavní roli Jacka Ryana, nastupujícího analytika CIA a specialisty na politické poměry v bývalém Sovětském svazu. (28. září)

Výjimeční přátelé

Filmové novinky na HBO GO

Novinář Lloyd Vogel (Matthew Rhys) je pověřen, aby napsal článek o oblíbeném tvůrci a moderátorovi dětské televizní show Fredu Rogersovi (Tom Hanks). Poslušně se vydá do studia, kde Rogers natáčí svůj pořad, a záhy mu začne klást zvídavé otázky. (3. října)

Až přijde oheň

Přichází na HBO GO

Amador Coro se vrací do rodné vesnice poté, co si odseděl ve vězení trest za žhářství. Jeho matka Benedicta přijímá synův návrat se stoickým klidem. Muž se zapojuje do života na vsi, který poklidně plyne v souladu s přírodou. (4. října)

Volání divočiny

Filmové novinky na HBO GO

Ve filmu Volání divočiny, adaptaci legendárního románu Jacka Londona, znovu ožívá dobrodružný příběh odvážného psa jménem Buck a samotáře Johna Thorntona (Harrison Ford), jemuž se Buck musí naučit důvěřovat. (4. října)

Úžasňákovi / Úžasňákovi 2

Filmové novinky na HBO GO

Bob Parr kdysi býval jedním z největších světových superhrdinů – pod pseudonymem Pan Úžasňák každý den zachraňoval životy a bojoval se zlými padouchy. Nyní však pracuje jako likvidátor škod v pojišťovně. (5. října)

Constantine

Přichází na HBO GO

Film natočený podle komiksů Hellblazer z nakladatelství DC Comics/Vertigo vypráví příběh Johna Constantina (Keanu Reeves), neuctivého detektiva, který doslova prošel peklem a vrátil se z něj. (9. října)

Bílý bílý den

Filmové novinky na HBO GO

V odlehlém islandském městečku se bývalý policista (Ingvar Sigurdsson) vyrovnává s tragickým úmrtím své ženy. Smíření komplikuje zpráva, že jeho milovaná vedla ještě jiný, tajný život. (10. října)

Proxima

Filmové novinky na HBO GO

Špičková vědkyně a astronautka Sára Loreauová se připravuje na vysněný roční pobyt na Mezinárodní vesmírné stanici. Jakmile zahájí psychicky a fyzicky náročný trénink, přemítá o tom, jak cesta za splněním jejího snu ovlivní nejen ji jako rodiče, ale především její sedmiletou dcerku Stellu. (10. října)