Chata: Zimní dovolená s podezřelou ženou má děsivý trailer

Filmové studio Neon zveřejnilo první trailer k připravovanému hororu Chata. Příběh plný tajemství a děsivé minulosti, prožívají dva sourozenci, kteří jsou nuceni zůstat uprostřed zimy s otcovou novou přítelkyní. Její minulost je ale děsivější, než si kdokoliv dokázal představit.

Osamělý Richard žije pouze se svým synem a dcerou. Už nějakou dobu se ale vídá s mladou Grace, která by se mohla stát jeho novou manželkou a matkou pro jeho děti. Aby je seznámil a trochu stmelil rodinná pouta, rozhodne se pro menší dovolenou v zasněžené chatě. Richard je ale jednoho dne povolán do práce a děti jsou nucené zůstat s Grace o samotě. Díky internetu zjišťují, že Grace zažila opravdovou tragédii, otázkou však zůstává, zda ji to nepoznamenalo víc, než si všichni mysleli nebo snad za vším stojí neviditelná temná síla?

Ve filmu uvidíme mladého herce z hororu To Jaedena Martella, jeho sestru si zahrála Lia McHugh. Mezi dospělými herci se můžeme těšit na vnučku Elvise Presleyho herečku Riley Keough nebo na herce Richard Armitage známého z trilogie o Hobitovi. Režie se ujalo duo Severin Fiala a Veronika Franz, kteří spolu již dříve pracovali na dvou hororech. Prvním z nich je Dobrou, mámo z roku 2014 a druhým Průvodce zlem z roku 2018. Rovněž se podíleli na scénáři k filmu společně se Sergiem Cascimem.

Světová premiéra proběhne 7. února 2020.