Kde stahovat titulky k filmům

titulky k filmům

Kde stahovat titulky k filmům? V tomto přehledném článku si představíme místa, odkud stahovat titulky zcela zdarma. K filmům a seriálům.

Titulky k filmům na Titulky.com

Největší a nejznámější databáze titulků v Česku. Stahovat lze titulky k nejnovějším filmům i seriálům, které překládají nebo vlastnoručně vyrábí amatérští tvůrci titulků. Objevují se zde však titulky přímo z autorsky chráněných zdrojů (DVD, HBO…). Nejnovější titulky mohou stahovat pouze přihlášení uživatelé.

Titulky k filmům na OpenSubtitles

Snad celosvětové úložiště titulků OpenSubtitles.org nabízí velmi slušnou databázi titulků v českém jazyce. Služba však nemá zázemí pro komunitu jako „její česká alternativa“, v některých případech se ale hodí. Třeba když Titulky.com jsou nedostupné nebo se k určitým titulkům ještě nelze dostat.

Titulky k filmům na YIFY subtitles

V krajních případech se může hodit databáze filmových titulků z YIFY. Tuto službu ale moc nedoporučujeme. Jednak kvůli nízkému počtu českých titulků, ale také kvůli službě YIFY samotné. Jde totiž o známé filmové piráty, kteří nabízí ripnuté filmy na torrentech.

Titulky na Netflix

Titulky můžete stahovat také k filmům a seriálům na Netflixu, pokud je zrovna vámi vybraný titul již neobsahuje. Pokud ne, v takovém případě doporučujeme přídavek do internetového prohlížeče nazvaný Super Netflix. Pomocí něj pak můžete nahrávat titulky z externího zdroje (titulky se zvláštní koncovkou DFXP). Databázi těchto titulků najdete na stránce SubFlicks.