Kdy bude seriál Papírový dům 5 online

Papírový dům 5 online

Papírový dům, jeden z nejpopulárnějších a nejlepších seriálů současnosti, je online k dispozici na službě Netflix. Kdy ale dorazí online slibovaná 5. série?

Papírový dům – 5. série online

Papírový dům patří k nejsledovanějším seriálům na Netflixu. Jeho 5. série je velmi napjatě očekávána a vlastně ještě několik týdnů nazpět jsme pořádně nevěděli, jestli se jí dočkáme. Tvůrci seriálu (v původním názvu La casa de papel) však odhalili, že natáčení 5. série je v plánu od 31. července 2020. Papírový dům 5. série online by měla dorazit někdy v roce 2021, přesnější informace ale ještě nemáme.

Pátá série Papírového domu bude opět čítat deset epizod a podle slov tvůrců seriálu, půjde o řadu poslední a dosud největší. Seriál momentálně vzniká ve Španělsku, Portugalsku a Dánsku. Vrátí se všechny původní postavy, které jsme si během čtyř sérií oblíbili. Papírový dům 5 bude online pouze na Netflixu.

Papírový dům měl premiéru v roce 2017 a ihned po odvysílání první série se stal obrovským hitem. Seriál uspěl díky chytrému a propracovanému scénáři a skvělým postavám v čele se španělským hercem Álvarem Mortem (Profesor). Nezbývá než doufat, že páté série již nebude jen natahovanou kaší a bude mít stále co nabídnout.

V seriálu Papírový dům vezme osm zlodějů rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin. Hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu.

Kde sledovat online seriály zdarma