Kdy bude seriál Mandalorian 2 online?

Mandalorian 2. série online

Skvělý Disneyho seriál Mandalorian odtajnil datum premiéry druhé série. Kdy se tedy můžeme těšit na Mandalorianův návrat na online streamovací službu Disney+?

Mandalorian 2. série online na Disney+

Populární Mandalorian se vrátí v nové řadě na Disneyho službu již 30. října 2020, což je podstatně dříve, než jsme čekali. Mandalorian 2 online nebude vycházet kompletně na jeden zátah, jak jsme zvyklí třeba u seriálů Netflixu, nýbrž jedna epizoda týdně, jako tomu bylo v případě minulé série. Disney uvede i tentokrát pouhých osm epizod.

Nejsledovanější pořad služby Disney+ zabodoval mezi diváky i kritiky. Návrat do světa Star Wars se v tomto případě povedl na výbornou a představení roztomilého „Baby Yody“ zřejmě neuniklo nikomu. Kompletní první série Mandaloriana je online také na Disney+, ovšem českému divákovi je tato služba stále nepřístupná. A nic se nezmění ani do očekávané premiéry nové řady.

Mandaloriana přivedl k životu Disneyho oblíbený tvůrce Jon Favreau (Iron Man, Kniha džunglí) a v hlavní roli nájemného zabijáka se představí i tentokrát Pedro Pascal. První hraný seriál ze světa Star Wars se odehrává pět let po událostech ve filmu Star Wars: Epizoda VI – Návrat Jediů a 25 let před událostmi ve filmu Star Wars: Síla se probouzí.