Kde sledovat dokument V síti online

V síti online

Dokument V síti je momentálně dostupný pouze v kinech, online by se měl objevit do konce tohoto roku.

Update: Film vyšel 1. října 2020 na službě Aerovod. V síti si můžete vypůjčit za 80 Kč nebo stáhnout za 150. Služba iPrima nabízí vypůjčení za pouhých 49 Kč, O2TV pak o deset korun dráž.

Dokument V síti online

Jak bylo řečeno, V síti momentálně hrají pouze v kinech. A to již od února tohoto roku. Dokumentární snímek byl však na několik měsíců nedostupný, stejně jako samotná kina v době koronavirové krize. Nyní hrají V síti hned ve třech verzích, přičemž každá je určená pro jinak staré publikum. Online verze je ale zcela jistě už na cestě.

V síti by měl zavítat na online službu Aerovod ještě tento rok. Právě Aerovod je online videotéka, která spadá pod distributora samotného dokumentu Aerofilms a uvedení zde tak dává největší smysl. Není ale vyloučeno, že V síti online se objeví také na dalších službách dostupných v Česku.

Dokument Víta Klusáka, známého tvůrce, se stal nejúspěšnějším českým dokumentárním snímek všech dob. Jeho prodloužená doba v kinech tak nemůže nikoho překvapit, stejně tak uvedené tři různé verze filmu.

Celovečerní dokumentární film V síti naléhavým způsobem otevírá doposud tabuizované téma zneužívání dětí na internetu. Jen ze statistik vyplývá, že bezmála třetina českých dětí na vlastní oči zažila, že před nimi někdo masturboval prostřednictvím webkamery. Hlavní linka filmu sleduje radikální psychosociální experiment, pomocí kterého autoři zviditelňují, s čím se v online prostoru potýkají děti ve věku 11–13 let.