DOMA SEĎ A ZACHRAŇ SVĚT: Jak na filmy zdarma

O tom, jak se to má s filmovým průmyslem v časech, kdy světem zmítá epidemie koronaviru už není třeba více se rozepisovat. Některá kina přišla s nabídkou promítání v podobě živého přenosu z kinosálu formou streamu. Tak či tak, na vlastní pěst se do kinosálu nějakou dobu nepodíváme. Není ale třeba zoufat. Pro dobrý filmový zážitek není třeba chodit daleko. Vedle bezpočtu streamovacích platforem v čele s evergreeny tohoto odvětví zábavy – HBO a Netflixem, je tu ještě jedna možnost. A sice filmy zcela zadarmo!

Jedná se o zajímavou akci, kterou na svém YouTube spouští společnosti Magic Box & Bioscop. V rámci DOMA SEĎ A ZACHRAŇ SVĚT se už nyní můžete po celý měsíc podívat na snímky jako kupříkladu Pelíšky, Lichožrouti, Samotáři a řada dalších.

Zdroj: Bioscop

Zároveň byl zveřejněn seznam připravovaných filmů, které budou updloadovány postupně každý den v týdnu pravidelně o páté hodině odpolední, který si můžete prohlédnout výše. Každý den tak budou přibývat nové snímky. Ač se často jedná o notoricky známou klasiku, či snímky starší, jedná se o výbornou ideu, jak poskytnout zábavu v časech, kdy většinu času trávíme doma. A jak se říká – darovanému koni na zuby nekoukej!

Více už snad netřeba dodávat. Stačí sledovat zmíněný YouTube kanál FILMY ČESKY A ZADARMO, kde lze nejen zhlédnout již přidané snímky, ale i nastavit si připomenutí na ty, jejichž nahrání se teprve chystá…