Spider-Man: Daleko od domova: Spidey zamířil do Evropy v prvním traileru

Po neskutečně povedené animované žánrovce Spider-Man: Paralelní světyse nám dostává traileru na jednu z nejočekávanějších komiksovek příštího roku se stejným titulním hrdinou. Ano, řeč je o Spideym (Tom Holland), který se ve svém nejnovějším hraném filmu vydá do Evropy (mimo jiné i do Prahy). Jeho nepřítelem v pokračování úspěšného Homecoming bude padouch Mysterio, jehož ztvárnil Jake Gyllenhaal.

V pokračování Spideyho dobrodružství se pak dost možná objeví Gwen Stacy (zda je už v traileru, si ověřte níže), přičemž už jen fakt, že by se jednalo o evropanku, je celkem zajímavý, byť je to vzhledem k původní úloze postavy v komiksu trochu podivné.

A jde o docela velkou změnu. Dále se tu také má objevit záhadná femme fatale; teoreticky by mohlo jít o mladší Black Cat. Režie druhé části Spideyho dobrodružství se opět ujme Jon Watts, právě tak jako scénáristé Chris McKenna a Erik Sommers.

První film ze 4. fáze MCU bude mít premiéru 4. července 2019. Ve filmu si zahrají Tom Holland, Jacob Batalon, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton, Marisa Tomei, Hemky Madera, Numan Acar, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Benedict Cumberbatch, Martin Starr, Jon Favreau a další.