Pokračování Venoma je blízko, v Číně se mu daří

Sony si může mnout ruce, protože Venom je hit i v Číně. Jelikož vydělává ve velkém téměř po celém světě, je stále více pravděpodobnější, že pokračování bude oznámeno co nevidět.

Novinka Toma Hardyho má za sebou první pátek v čínských kinech, odkud už stihla utržit úctyhodných 34,7 milionů dolarů, a tím pokořila i Kapitána Ameriku: Občanskou válku (30 milionů dolarů). Čínský rekord stále drží Avengers: Infinity War s neskutečnými 71 miliony dolarů.

Venom se již celosvětově přehoupl přes půl miliardy, přičemž rozpočet dělal „pouhých“ sto milionů. Už teď bychom Venoma našli v žebříčku TOP 10 nejvýdělečnějších snímků roku, a to na krásném devátém místě. S čínským tempem je však jasné, že umístění se bude jenom zlepšovat.

Marvelovce od Sony se v kinech daří skvěle i navzdory rozporuplným reakcím, které snímek doprovázely od samotné premiéry. Na ČSFD si drží hezkých 76 %, na IMDB se zastavil na rovné sedmičce. Tomatometer však ukazuje pouhých 29 %, což jasně dokazuje, že kritikům se snímek vůbec nelíbí.