Úkryt v lese obléhají záhadná monstra. Trailer shyamalanovského hororu je plný teroru

Zdroj: Warner Bros.

Rodina Shyamalanů uvede letos v létě hned dva filmy. Před srpnovou Pastí, kterou natočil M. Night, představí v červnu jeho debutující dcera Ishana své Strážce. Po teaseru přichází na řadu plnohodnotný trailer.

Film dcery M. Night Shyamalana je natočen podle gotického hororového románu A. M. Shinea z roku 2021. Vypráví příběh Miny, osmadvacetileté umělkyně, která se ztratí v rozlehlém, nedotčeném lese v západním Irsku. Když najde úkryt, nevědomky se ocitne po boku tří cizinců, které každou noc sledují a pronásledují tajemné bytosti.

Čtěte také: Krvavě zábavné Hunger Games. Kontroverzní hororová satira dorazila na HBO Max

Ishana se od svých 19let věnuje psaní a režii. Společně s otcem přivedla na obrazovky Apple TV+ hororový seriál Servant. Osobně napsala scénář pro deset epizod a šest z nich zrežírovala. Spolupracovala také na snímcích Čas a Někdo klepe na dveře.

„Věděl jsem, že bude filmařkou, ale nikdy jsem ji do toho netlačil. Dívaly jsme se na film a ona se s tím, co jsme sledovali, opravdu sžila. Dokázala rozeznat, co je na tom, co jsme sledovali, výjimečné,“ řekl v jednom z dávných rozhovorů M. Night Shyamalan.

Strážci mají premiéru v kinech 13. června.

Zdroj: Warner Bros.