Josh Hartnett je sériovým vrahem v Shyamalanově thrilleru. Trailer slibuje děsivě napínavý film

Zdroj: Warner Bros.

Rodina M. Night Shyamalana má v poslední době dost napilno. Jeho dcera Ishana chystá uvést do kin nadějný horor Strážci a sám Shyamalan pak o dva měsíce později thriller nazvaný Past, ve kterém se v roli sériové vraha představí Josh Hartnett. Popovou hvězdu ve snímku, jehož trailer právě dorazil, ztvárňuje další Shyamalanova dcera Saleka.

Snímek sleduje postavu Hartnetta a jeho dcery Jody, kteří společně vyrazili na koncert popové hvězdy Lady Raven. Když si Hartnett odskočí na toaletu, dozvídá se, že koncert je dějištěm policejní akce, která spočívá v dopadení sériového vraha. Shyamalanův zvrat je ten, že sériovým vrahem je Hartnett, který jednu ze svých dalších obětí drží neznámo kde a sleduje ji skrze mobilní telefon.

Čtěte také: Tarantino zrušil svůj připravovaný desátý film. Hlavní roli měl ztvárnit Brad Pitt

Josh Hartnertt zažívá v posledních letech velkolepý návrat. Zahrál si v Nolanově Oppenheimeru, Operaci Fortune Guye Ritchieho a také v jedné z epizod dosud poslední řady Černého zrcadla (Beyond the Sea). M Night Shyamalan označil vzájemnou spolupráci za úžasnou. „Tahle role vyžaduje správného herce ve správný okamžik jeho života. A přesně takový byl Josh, když jsem ho potkal,“ prozradil režisér.

Past má premiéru v kinech 8. srpna.