Velkolepý postapokalyptický Fallout můžete zhlédnout zdarma. Poradíme, jak na to

Zdroj: Prime Video

Na Prime Video od Amazanu právě přistál jeden z nejočekávanějších seriálů roku, adaptace videoherního Fallout. Všech osm epizod první řady, která nadchla zahraniční kritiky, můžete zhlédnout na jeden zátah. Pokud ještě nemáte účet na Prime Video, lze využít zkušebního období a nezaplatit ani korunu.

Prime Video nabízí za málo peněz hodně muziky a za 79 korun měsíčně se skutečně vyplatí. Pokud ale ještě nevlastníte svůj účet (nebo máte k dispozici další kreditku) můžete si službu vyzkoušet na prvních sedm dní zcela zdarma a seriálový Fallout si tak vychutnat bezplatně (týden je na osmidílný seriál opravdu dostatek času).

Prime Video navíc lze kdykoliv zrušit (i před koncem zkušební doby), sledovat na jakémkoliv zařízení a funguje offline, když jste například na cestách a seriál nebo film máte dopředu stažený.

Čtěte také: Extrémně drsná a zvráceně zábavná adaptace. Vyšel seriálový Fallout a kritici jsou nadšení

Fallout vychází z jedné z nejslavnějších videoherních sérií a je příběhem o boháčích a chudácích ve světě, ve kterém téměř žádné bohatství nezůstalo. 200 let po apokalypse se mírumilovná obyvatelka protiatomového krytu musí vydat na povrch a je šokována pustinou, která ji očekává.

Všech osm epizod Falloutu je na Prime Video od 11. dubna. Seriál je k dispozici v originálním znění i s českým dabingem.

Zdroj: Prime Video