Hrdina sci-fi seriálu uvízne v alternativní realitě. Trailer ukazuje bořící se světy

Zdroj: Apple TV+

Alternativních realit je nekonečně mnoho. V té naší unese Jason Dessen sám sebe. Sci-fi seriál Temná hmota, který je inspirovaný stejnojmenným románem Blakea Crouche, přichází na streamovací službu Apple TV+. Podívejte se na první trailer.

Seriál sleduje Jasona Dessena (hraje ho Joel Edgerton), fyzika, profesora a muže od rodiny, který je jedné noci unesen do alternativní reality svého života. Úžas se rychle změní v noční můru, když se snaží vrátit domů a poznává světy, ve kterých mohl žít.

Čtěte také: Extrémně drsná a zvráceně zábavná adaptace. Vyšel seriálový Fallout a kritici jsou nadšení

V tomto labyrintu realit se vydává na strastiplnou cestu, aby se dostal zpět ke své skutečné rodině a zachránil ji před nejděsivějším nepřítelem, jakého si lze představit: před sebou samým.

Temná hmota vznikla na základě jednoho z nejlepších sci-fi románů desetiletí, od autora bestsellerů Blakea Crouche. Ten u seriálu figuruje také jako jeho tvůrce. V devítidílném seriálu hrají Joel Edgerton, Jennifer Connelly, Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi a Oakes Fegley.

Seriál má premiéru na Apple TV+ 8. května, kdy se představí první dva díly. Následující epizody budou vycházet každou středu až do 26. června.

Zdroj: Apple TV+