Fakjů pane učiteli se vrací jako přisprostlá fantasy. Film už válcuje německá kina

Zdroj: Continental Film

Chanti z trilogie Fakjů pane učiteli je zpět se svým prvním vlastním filmovým dobrodružstvím. To už nyní válcuje německá kina a v čase velikonočním v nich nemělo sobě rovného. Chantal v Říši pohádek (Chantal im Märchenland) se sice zatím nechystá na plátna českých kin, trailer ale slibuje hodně ujetou zábavu.

Chantal, věčná influencerka bez sledujících, a její nejlepší kamarádka Zeynep se díky starožitnému kouzelnému zrcadlu, o němž si myslí, že je to trik sociálních sítí, ocitnou v pohádkovém světě, kde obě dívky ukazují králům a princům, zač je toho loket. Jste připraveni na nejradikálnější princeznu všech dob?

Čtěte také: Hrozba smrti zaznamenala rekordní počet zhlédnutí. Režisér filmu ale stál o premiéru v kinech

Film se v Německu objevil minulý čtvrtek a z velikonočních svátků vytěžil maximum. Během prvních čtyř dní utržil v pokladnách kin 6, 2 miliony dolarů, čímž si spin-off Fakjů pane učiteli vysloužil nálepku nejúspěšnějšího německého filmu od Téměř dokonalých tajemství z roku 2019.

S přispěním Rakouska a Švýcarska film už vidělo přes 930 tisíc diváků. Komedie od režiséra původní série a také Téměř dokonalých tajemství se v Německu vyrovnala úspěchu Barbie z minulého roku. A to se v ní, hlavní hvězda předchozích filmů, Elyas M’Barek, prý mihne jenom v malém cameu.

Chantal se vrátila do německých kin 28. března. O uvedení v Česku zatím nejsou žádné informace.

Zdroj: Continental Film