Brutálně krvavý thriller o pomstě baví na HBO Max. Záporáka hraje Seann William Scott z Prciček

Zdroj: Quiver Distribution

S pubertálními teenagery je lepší si nezahrávat. Streamovací služba HBO Max uvedla revenge thriller z minulého roku Becky je zpět. Jak už název napovídá, jde o pokračování snímku Becky (2020), jehož hlavní hrdinku s psychopatickými sklony si i tentokrát zahrála Lulu Wilson. Diváky potěší také fakt, že padoucha hraje Seann William Scott, představitel Stiflera z Prciček.

Snímek je jedním z těch vzácných pokračování, která jsou lepší než originál. Becky je nyní už starší, ale ze své záliby v rozsekávání mužů větších než ona nevyrostla. Tentokrát se Becky ocitá tváří v tvář vůdci fašistické organizace Los Hombres Nobles, v jejímž čele je dobře známý herec Sean William Scott. Dvojka nabízí mnohem přímočařejší příběh, je zábavnější, krvavější a padouch v podání „Stiflera“ odvádí mnohem lepší práci, než Kevin James v prvním díle.

Čtěte také: Na Netflix míří hororová lahůdka z roku 2022! V nejistotě drží diváka až do závěrečných titulků

„Vím, že nebudu první, ale jsem velký fanoušek Tarantina. Je to mistr filmů o pomstě, a to pro nás bylo velkou inspirací pro tento film. Tarantina jsme prostě studovali, sledovali jsme všechno znovu a znovu. Myslím, že jsem se na každého Kill Billa díval třikrát, když jsem psal tento film a postavy,“ prozradil Matt Angel, jeden z režisérů (tou druhou je Suzanne Coote) a scénárista filmu.

Becky je zpět na HBO Max od 19. dubna.

Zdroj: Quiver Distribution