Survivor má bídnou sledovanost! Ze všech tří sezón odstartoval nejhůře

Zdroj: TV Nova

Zatímco třetí sezóna Survivor Česko & Slovensko odstartovala na Voyo před týdnem, na obrazovkách televize Nova se první dvě epizody objevily až v úterý a ve středu 5. a 6. března. Jak prozrazují statistiky sledovanosti od Asociace televizních organizací, soutěžní pořad skončil daleko za očekáváním.

První epizoda nové řady Survivora měla premiéru na Voyo před týdnem a v úterý 5. března také na obrazovkách TV Nova. Počtem diváků ale skončila daleko za očekáváním. Podle webu Mediaguru si ji nenechalo ujít 274 tisíc diváků starších 15let, čímž se zařadila až na šestou příčkou nejsledovanějších pořadů úterního večera.

Čtěte také: Disney chce Deppa v příštích Pirátech z Karibiku! Co na to slavný herec?

Jedničkou se nakonec stala stálice v podobě seriálové ZOO s počtem 800 tisíc diváků. Druhou pozici zaujala Jedna rodina, třetí Instalatér z Tuchlovic, kterého vysílal první kanál České televize. Survivora dokonce zdolala dvojice pozdních talk-show – 7 pádů Honzy Dědka a 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem.

Upoutávka na druhou epizodu Survivora 2024

Na nízké sledovanosti Survivora se zřejmě podepsala pozdější hodina uvedení (krátce před 22. hodinou) a také fakt, že první dvě epizody mohli diváci vidět už před týdnem na Voyo. Jak si třetí sezóna soutěže o 2, 5 milionů korun vede právě na streamovací službě, je záhadou, Voyo totiž statistiky sledovanosti nezveřejňuje.

Ještě hůře pak dopadla středeční epizoda s první kmenovou radou. Tu vidělo všehovšudy jen 200 tisíc diváků, přičemž vyšší sledovanost zaznamenala i ve stejnou dobu uvedená 13. komnata nebo Show Jana Krause. Středeční jedničkou se stala nová epizoda Poldy, kterou viděl milion diváků. Výměna manželek se spokojila s půl milionem.

Vidět je i velký pokles zájmu v porovnání s předchozími řadami. Zatímco start první řady zaznamenal na Nově 650 tisíc diváků, druhou řadu viděla jen polovina z nich.