Zack Snyder útočí nejnabušenějším trailerem roku! Druhý díl Rebel Moon se představuje

Zdroj: Netflix

Po teaseru z konce loňského roku odhaluje Netflix plnohodnotný trailer druhého dílu ságy Zacka Snydera – Rebel Moon. Snímek s podtitulem Jizvonoška vypadá naprosto velkolepě, po zklamání z první části ale nejsou očekávání nikterak vysoká. Netflix zveřejnil také první plakát, který naleznete dole pod upoutávkou.

Rebel Moon: Část druhá – Jizvonoška je pokračování ságy o Koře a válečnících, kteří přežili a chystají se obětovat všechno, postavit se po bok statečných obyvatel Veldtu a bránit kdysi mírumilovnou vesnici. V ní totiž našli nový domov ti, které boj proti Mateřskému světu připravil o střechu nad hlavou.

Čtěte také: Chybí vám Černé zrcadlo? Komorní sci-fi o klonování lidí nabízí ojedinělý filmový zážitek

V předvečer bitvy se válečníci musí vyrovnat s vlastní minulostí a odhalit, proč se vydali na válečnou stezku. Tváří v tvář hrozivé síle Impéria vznikají pevná přátelská pouta a rodí se noví hrdinové i legendy.

Ačkoli první Rebel Moon pasují někteří diváci k nejhorším filmům minulého roku, režisér Zack Snyder chystá na Netflixu uvést režisérskou verzi, která by podle jeho vlastních slov měla být úplně jiným filmem.

Bude podstatně delší, krvavější a bude vypadat, jako by se odehrával v jiném světě. Fanoušci se prý mohou těšit na zcela jiný film, s jiným střihem a celkovým vyzněním. Na rozdíl od původních verzí půjde o tituly s erkovou přístupností, tedy dětem nepřístupné. Ano, režisérské verze se dočká první i druhý film, zřejmě letos v létě.

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška bude mít premiéru na Netflixu 19. dubna.

Zdroj: Netflix