Ryan Gosling ve svém živlu! Tříminutový trailer Kaskadéra skládá poctu akčnímu řemeslu

Zdroj: Universal Pictures

Kaskadér s Goslingem má být oslavou často podceňované hollywoodské profese a skvělou akční komedií, jejíž základ tvoří chemie mezi hlavními herci. Nový tříminutový trailer tato slova podtrhuje, přestože není tak úderný jako teaser z listopadu loňského roku.

Hlavním hrdinou snímku je kaskadér v podání Goslinga, který má léta slávy definitivně za sebou. Dostane však ještě jednu šanci se prosadit – má být dublérem populárního herce v nadcházejícím, vysoce prestižním filmu. Potíž je v tom, že režii filmu má na starosti jeho bývalá přítelkyně (Blunt), a jako by to nestačilo, hlavní hvězda beze stopy zmizí.

Čtěte také: Návrat ke kořenům série! Trailer nového Vetřelce dělá velkou parádu

Kaskadér debutoval na aktuálně probíhajícím festivalu SXSW v Texasu a zatím sbírá nadšené recenze. Na Rotten Tomatoes má v tuto chvíli 87 procent pozitivních recenzí (z jednatřiceti) a pyšní se hodnocením 7,8/10. Kritici chválí především akční tempo, humor a hlavní herecké duo.

Kaskadér je nový film Davida Leitche, který sám začínal svou kariéru v Hollywoodu jako kaskadér. Podle jeho slov má být tento snímek oslavou často podceňované profese. Důkazem je překonání osmnáct let starého rekordu v počtu otoček auta ve vzduchu. Na účet si ho připsal Logan Holladay.

Žádným nováčkem v akčním žánru není ani hvězdný Gosling. Představitel Kena z loňského hitu Barbie se v minulosti objevil v akční netflixovce The Gray Man, kaskadéra si koneckonců zahrál už ve svém nejslavnějším filmu Drive.

Kaskadér má premiéru v kinech 2. května.

Zdroj: Universal Pictures