Oscarová Emma Stone vstane z mrtvých na Disney Plus! Chudáčci to stihnou ještě v březnu

Zdroj: Searchlight Pictures

Chudáčci s geniální Emmou Stone, po právu oceněnou Oscarem, Zlatým glóbem i cenou BAFTA, vstoupili do českých kin na konci ledna a po dvou měsících od premiéry dorazí také na Disney+. Úspěšný film řeckého režiséra Yorgose Lanthimose zde bude dostupný už 27. března.

Film režiséra Lanthimose je příběhem ženy s mozkem dítěte, která znovu objevuje svět, chce ho plně prožít a najít v něm své místo, svůj vlastní smysl existence. Sama se rozhoduje, jak chce žít, o čem chce mluvit a co chce zažít. Bella Baxter nastavuje pravidla, odvážně sděluje své vlastní hranice a odmítá se podřizovat tomu, co je vhodné a co ne.

Čtěte také: Na Netflixu přistál sci-fi horor inspirující se Vetřelcem a Gravitací! Napsali ho scénáristé Deadpoola

Herecký výkon Emmy Stone (nyní už dvojnásobné držitelky Oscara) je fenomenální, přičemž každou scénu, ve které vystupuje, si krade pro sebe. Na ploše celovečerního snímku předvádí proměnu a vývoj jedné ženy od dětinského, zvědavého stvoření až po jedinečnou, takřka geniální a zcela samostatnou bytost.

Chudáčci jsou velmi zvláštní film. Je plný metafor, zajímavých postřehů a černého humoru. Erotický, ale i filozofický. Často groteskní, se snovým, velmi nerealistickým stylem. Bellin vývoj je velmi příjemné sledovat a sexuální scény dokáží zrychlit tep.

Chudáčci budou k dispozici na Disney+ od 27. března.

Zdroj: Searchlight Pictures