12 parádních trailerů ze včerejšího Super Bowlu na jednom místě

Deadpool, Planeta opic, Twisters a mnoho dalších!

Foto: Deadpool & Wolverine (Marvel), Království Planeta opic (20th Century Studios), Kaskadér (Universal Pictures)

Super Bowl je zárukou toho nejlepšího z amerického fotbalu. Tento sportovní svátek a nejsledovanější televizní událost roku si ale nenechávají ujít ani fanoušci filmů, pro které je tradičně připravená trailerová nálož v poločasové přestávce. Proč o tom píšeme? Finálový zápas NFL, nazývaný Super Bowl, se odehrál 11. února a my se s vámi podělíme o všechny zveřejněné upoutávky. Hezky na jednom místě.

Banda – 4. řada

Svět je na pokraji sil, a volby se nezadržitelně blíží. Victoria Neuman má na dosah Oválnou pracovnu a Homelander upevňuje svou moc. Butchera, který přišel o syna Beccy, má jeho tým už plné zuby, a navíc mu zbývají jen poslední měsíce života. V sázce je víc než kdy jindy, a tak musí najít způsob, jak spolupracovat a zachránit svět dřív, než bude pozdě.

Čtěte také: Piráti z Karibiku bez Deppa? Herce má údajně nahradit afroamerická herečka

Deadpool & Wolverine

Pokračování Deadpoola nás zavede do filmového vesmíru Marvelu. Wade Wilson je totiž vytržen ze své časové linie a přiveden na úřad pro časové odchylky, orgán střežící multivesmír, který jsme viděli v seriálu Loki. TVA vyzývá Deadpoola, aby se stal hrdinou mezi hrdiny… což samozřejmě pohladí jeho ego. Bez povšimnutí samozřejmě nemůže zůstat návrat Wolverina, kterého si opět zahraje Hugh Jackman.

Imaginární přátelé

Chodí mezi námi a nikdo je nevidí. Imaginární přátelé našeho dětství. Trápí se, protože je nikdo nepotřebuje. Jedna neobyčejná holka je ale vidí a rozhodne se jim s podporou poněkud vyšinutého souseda pomoci. „Imaginární přátelé nejsou jen rozkošná stvoření. Jsou to časové schránky našich nadějí, snů a ambicí,“ řekl režisér Krasinski na CinemaConu 2023. Pro magazín Collider zase uvedl, že snímek natočil hlavně pro své děti, které mají zakázáno vidět Tichá místa minimálně do svých čtyřiceti let.

Já, padouch 4

Gru, nejoblíbenější superpadouch na světě, který se stal agentem Ligy proti padouchům, se vrací v nové pokračování s Mimoni po boku své ženy Lucy, jejich tří adoptovaných dívek – Margo, Edith a Agnes – a nejnovějšího člena rodiny, Grua juniora. Rodina je nucena dát se na útěk, když se stane terčem útoku zločince Maxima Le Mala a jeho přítelkyně Valentiny.

Kaskadér

Gosling hraje Colta, dlouholetého kaskadéra, který dostane práci ve filmu své bývalé přítelkyně Jody (Emily Blunt). Ta právě prožívá svůj režisérský debut v žánru sci-fi a Colt jí pomáhá, jak může – nechává se zapálit nebo se řítí pouští v automobilové honičce ve stylu Šíleného Maxe. Když se však ztratí áčková hvězda filmu (Aaron Taylor-Johnson), je na Coltovi, aby své schopnosti z plátna uplatnil ve skutečném světě, herce vypátral a zachránil celý projekt.

Království Planeta opic

Příběh filmu Království Planeta opic se odehrává několik generací v budoucnosti od vlády lidoopa Caesara. V té době jsou opice na planetě dominantním živočišným druhem a lidé musejí přežívat v úkrytech. Zatímco nový opičí tyran buduje své království, jistý mladý lidoop podniká strastiplnou cestu, během níž se musí vyrovnat s minulostí a učinit náročná rozhodnutí, která budou mít zásadní vliv na budoucnost opic i lidí.

Kung Fu Panda 4

Po třech smrtelných dobrodružstvích, při kterých porazil prvotřídní padouchy díky své nepřekonatelné odvaze a šíleným bojovým dovednostem, je Po, Dračí bojovník (Jack Black), osudem vyzván, aby… už dal pokoj. Přesněji řečeno, je pověřen, aby se stal duchovním vůdcem Údolí míru. Režisérem snímku Mike Mitchell, tvůrce animáků Shrek: Zvonec a konecTrollové nebo LEGO® příběh 2.

Opičí muž

Dev Patel z Milionáře z chatrče, se v akčním thrilleru o pomstě jednoho muže vůči zkorumpovaným lídrům, kteří zavraždili jeho matku a pokračují v systematické šikaně chudých a bezmocných, dočkal úžasného režijního debutu. Ve filmu Monkey Man, inspirovaném legendou o Hanumanovi, symbolu ztělesňující sílu a odvahu, hraje Patel Kida, mladíka, který si vydělává na skromné živobytí v podzemním bojovém klubu, kde se noc co noc v masce gorily nechává krvavě mlátit populárnějšími bojovníky za peníze.

Tiché místo: První den

Společnost Paramount Pictures nedávno představila plnohodnotný trailer k filmu Tiché místo: První den, novému dílu hororové sci-fi série Johna Krasinskiho, který diváky zavede do prvního dne, kdy se na Zemi objevila monstra vyobrazená ve filmech z let 2018 a 2020. Jen krátce po jeho uvedení dostal zelenou i třicetivteřinový spot určený pro Supr Bowl. Na internetu se přitom objevil o několik dní dříve.

Twisters

Jeden z nejslavnějších katastrofických snímků všech dob se už v letos v létě dočká volného pokračování s názvem Twisters. V hlavní roli se představí Daisy Edgar-Jones, která si zahraje bývalou lovkyni bouřek. Ta se během vysokoškolských studií setkala tváří v tvář ničivému tornádu a nyní je bezpečně studuje pouze na obrazovkách v New Yorku. Její přítel Javi (Anthony Ramos) ji ale vyláká zpět na otevřené pláně, aby otestovala nový převratný systém sledování bouří.

V hlavě 2

V hlavě 2 se vrací do mysli novopečené teenagerky Riley právě ve chvíli, kdy centrála prochází demolicí, aby uvolnila místo něčemu zcela nečekanému: novým emocím! Radost, Smutek, Hněv, Strach a Znechucení, které podle všeho dlouho úspěšně operovaly, si nejsou jisté, jak se mají cítit, když se objeví Úzkost. A vypadá to, že není sama.

Wicked

Po dvou desetiletích, kdy se stal jedním z nejoblíbenějších a nejvytrvalejších muzikálů na divadelních prknech, se Wicked o letošních prázdninách vydá na dlouho očekávanou cestu na stříbrné plátno. V dosud nevyprávěném příběhu o čarodějnicích ze země Oz, se představí Elphaba, mladá žena nepochopená kvůli své neobvyklé zelené pleti, která ještě neobjevila svou skutečnou sílu, a držitelka Grammy, celosvětová superstar Ariana Grande v roli Glindy.