Hvězda Stranger Things tváří v tvář drakovi! Velkolepý trailer láká na fantasy z Netflixu

Millie Bobby Brown v dračím doupěti!

Zdroj: Netflix

Poslušná princezna se uvolí vzít si pohledného prince, ale zjistí, že královská rodina ji chce obětovat drakovi, aby splatila prastarý dluh. Netflix představil plnohodnotný trailer na fantasy Mladá dáma!

Elodie souhlasí se sňatkem s mužem, o němž se domnívá, že je jejím dokonalým princem z pohádky. Brzy si však uvědomí, že sňatek nebyl ničím jiným než krutou pastí. Královská rodina, do níž se měla podle slibu provdat, ji ve skutečnosti použije jako oběť ke splacení dávného dluhu.

Čtěte také: Horší než Morbius! První reakce na novou marvelovku nevěstí nic dobrého

Aby utišili krvežíznivého draka, kterému jsou zavázáni, hodí Elodie do dračí jámy. Protože nikdo nepřichází, aby princeznu zachránil, musí se Elodie spolehnout na vlastní rozum a zachránit se před jistou smrtí.

Mladá dáma měla původně zavítat na Netflix už loni na podzim, nakonec ji kvůli stávce herců uvidíme až v březnu na Netflixu. Režisérem snímku je Juan Carlos Fresnadillo, tvůrce hororu 28 týdnů poté. V hlavní roli se představí oblíbená Millie Bobby Brown, kterou znají diváci Netflixu ze Stranger Things nebo Enoly Holmesové.

Mladá dáma má premiéru na Netflixu 8. března.

Zdroj: Netflix