Zapomeňte na Avengers! Godzilla a Kong zachraňují svět ve velkolepém traileru

Strážce přírody čeká nová výzva...

Zdroj: Warner Bros.

Jak prozradil teaser z prosince minulého roku, Godzilla a Kong se vrátí na stříbrné plátno v superhrdinském měřítku naprosto utrženém ze řetězů. Na jejich další společné dobrodružství, při kterém budou muset spolupracovat a zachránit svět, si počkáme ještě měsíc, už nyní se ale můžete podívat na nový trailer.

Epická bitva pokračuje! Filmový Monsterverse společnosti Legendary Pictures navazuje na velkolepý souboj Godzilla vs. Kong zcela novým dobrodružstvím, které postaví všemocného Konga a obávaného Godzillu proti kolosální hrozbě ukryté v našem světě, a ohrožující nejen jejich existenci, ale také naši vlastní.

Čtěte také: Hvězda Stranger Things tváří v tvář drakovi! Velkolepý trailer láká na fantasy z Netflixu

V pátém filmu ze série Monsterverse, na kterou nedávno navázal seriál Monarch: Odkaz monster, se zabijácká monstra utkají s kolosální hrozbou, která by mohla znamenat konec světa jak pro člověka, tak pro ně samotné. Budou odhaleny také příběhy o původu Godzilly a King Konga, včetně záhad obklopujících Kongův domovský Ostrov lebek.

Režisérem filmu je Adam Wingard, který pro studio natočil i předešlý díl s názvem Godzilla vs. Kong. Jednačtyřicetiletý režisér je zodpovědný také za hororový sequel Blair Witch: 20 let poté nebo první dva díly antologie V/H/S.

Godzilla x Kong: Nové imperium má premiéru 28. března 2024.

Zdroj: Warner Bros.