Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno! Marvel tentokrát vsadil na jistotu

Předpověď se vyplnila.

Zdroj: 20th Century Fox

Po třech celovečerních filmech, z nichž nejlépe dopadla adaptace z roku 2005, se Fantastická čtyřka vrátí na plátna kin v novém kabátku v režii Matta Shakmana (WandaVision). Marvel potvrdil kompletní herecké obsazení, o kterém se spekulovalo už před několika měsíci.

Lídra a zakladatele Fantastické čtyřky Reeda Richardse (Mr. Fantastic) si zahraje Pedro Pascal ze seriálových hitů The Last of Us a Mandalorian, jeho manželku Sue Storm (Invisible Woman) zase Vanessa Kirby známá převážně ze série Mission: Impossible. Nelhaly ani spekulace ohledně obsazení Johnnyho Storma (Human Torch), kterému svou tvář oficiálně propůjčí miláček z dosud poslední řady Stranger Things – Joseph Quinn. Hromotluka s kamením Bena Grimma (Thing) si střihne Ebon Moss-Bachrach.

Disney kromě obsazení své příští týmovky také oznámil změnu v její premiéře. Fantastická čtyřka si totiž prohodila datum s další týmovkou Thunderbolts. Zatímco film s Pedrem Pascalem nově uvidíme 24. července 2025, druhý zmíněný titul dorazí na plátna kin 1. května 2025. Příští rok bude pro Marvel opravdu významný, protože se dočkáme také sequelu Captain America: Nový svět a dlouho odkládaného Bladea.

V letošním roce čeká fanoušky Marvelu pouze Deadpool a Wolverine, ve kterém se do svých ikonických rolí vrátí Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Očekávaný film, který bude první erkovou marvelovku vůbec, se nedávno představil v teaseru během amerického Super Bowlu.