Připravte se na dominanci Red Bullu! Netflix konečně uvedl trailer nové řady Drive to Survive

Šestá řada bude mít premiéru týden před startem nové sezóny F1!

Zdroj: Netflix

Fanoušci Formule 1 již netrpělivě vyhlížejí start nové sezóny. Ještě před tím, než červená světla poprvé zhasnou, naservíruje Netflix šestou řadu populární série F1: Touha po vítězství, která nás opět provede zákulisím a závody minulého ročníku. Podívejte se na první teaser!

Rok 2023 byl pro Red Bull dominantní – Max Verstappen vyhrál 19 z 22 závodů a získal svůj třetí titul mistra světa. Sergio Perez obsadil druhé místo v šampionátu a vyhrál dva závody v Saúdské Arábii a Ázerbájdžánu. Šestá řada dokumentárního hitu přichází pouhý týden před začátkem nové sezóny Formule 1.

Čtěte také: 10 nejočekávanějších únorových filmů a seriálů na Netflixu

Loňský ročník Formule 1 byl specifický také v tom, že během sezóny probíhalo natáčení dosud nepojmenovaného snímku s Bradem Pittem v hlavní roli. Očekávaný snímek ovšem pozastavil produkci, když v Hollywoodu vypukly herecké stávky, a tak se v natáčení bude pokračovat v tomto roce. Film režíruje Joseph Kosinski, který naposled ohromil novým Top Gunem.

Již šestá řada dokumentárního seriálu F1: Touha po vítězství dorazí na Netflix 23. února. K dispozici bude také s českým dabingem.

Zdroj: Netflix