Cobra Kai se vrací naposled! První upoutávka slibuje dosud největší sezónu

Jeden z nejoblíbenějších seriálů Netflixu hlásí návrat.

Zdroj: Netflix

Herci z Cobry Kai slibují nejnabušenější sezónu vůbec a hromadu překvapení. O nic zásadního se ale zatím podělit nemohou. Šestá řada by potenciálně mohla dorazit na obrazovky Netflixu ještě letos.

V loňském roce bylo potvrzeno, že 6. série Cobra Kai bude závěrečnou řadou seriálu, a přestože produkce měla začít již loni, kvůli hollywoodským stávkám odstartovala až letos v únoru.

Čtěte také: Nejlepší film minulého roku přichází na SkyShowtime! Bohužel v mizerné kvalitě

Kromě šesté Cobry Kai je ve výrobě také další filmový Karate Kid. V něm se kromě Ralpha Macchia, titulní tváře z původní série a současné hvězdy seriálu z Netflixu, vrátí také Jackie Chan, představitel mistra Miyagiho z posledního Karate Kida. Už nějakou dobu se ale proslýchá, že film bude zcela ignorovat seriálové dění.

Cobra Kai se odehrává po třiceti letech od doby, co Johnny (William Zabka) prohrál turnaj v karate proti Danielovi (Ralph Macchio). Málokdo čekal, jak tento turnaj zamíchá s budoucností obou dvou.

Z Daniela se stal bohatý podnikatel, který si žije svou typickou růžovou americkou budoucnost, kdežto z Johnnyho je jen obyčejný údržbář, který si sebou nese šrám z dětství po celý život. Všechno ovšem změní Johnnyho nový soused Miguel (Xolo Maridueña), kvůli kterému Johnny znovu otevře dojo Cobra Kai.