Sean Penn v drsném záchranářském thrilleru! Trailer se vám zaryje hluboko do paměti

Tahle práce není pro všechny.

Zdroj: Roadside Attractions

Film Asphalt City, ve kterém Sean Penn a Tye Sheridan projíždějí peklem (myšleno Brooklynem) v záchranářské sanitce, slibuje adrenalinem nabitou podívanou s výbornými herci v hlavních rolích. Společnost Roadside Attractions zveřejnila velmi silný trailer.

V New Yorku se Ollie Cross (Tye Sheridan), mladý řidič sanitky, připojuje k Gene Rutkovskému (Sean Penn), zkušenému lékaři záchranné služby. Je konfrontován s extrémním násilím a poznává rizika povolání, které každý den otřásá jeho představami o životě a smrti.

Čtěte také: Nicolas Cage si zřejmě zahraje temného Spider-Mana! Seriál připravuje tvůrce Punishera

Celá myšlenka napínavého thrilleru o záchranářích zní, alespoň na papíře, jako recept na strhující drama. Oba parťáci jsou tak trochu jako policajti, kteří skáčou od jednoho traumatu k druhému. V každém jejich okamžiku může jít o život. A nároky této práce jsou takové, že se vysoký stres stává samotným motorem dynamiky filmu.

Režisérem filmu, který vznikl na motivy románu Black Flies, je francouzský tvůrce Jean-Stéphane Sauvaire. Asphalt City se v loňském roce ucházelo o Zlatou palmu na festivalu v Cannes, vyhrála ale francouzská Anatomie pádu. V hlavních a vedlejších rolích se představí Sean Penn, Tye Sheridan, Katherine Waterston, Michael Pitt, Mike Tyson a mnoho dalších.

Film má americkou premiéru 23. března.