Jeden z nejoceňovanějších filmů minulého roku je konečně online! Hltat budete každou minutu

Výborné soudní drama Anatomie pádu.

Zdroj: Les Films Pelleas

Komorní drama Anatomie pádu, které získalo v loňském roce Zlatou Palmu, šest cen na Evropských filmových cenách, dva Zlaté glóby a pyšní se také sedmi nominacemi BAFTA, je po třech měsících v českých kinech také online ve videotéce Kviff.tv.

Jednoho z oscarových favoritů (nominace ještě nebyly ohlášeny) si můžete přehrát na webu Kviff.tv za 110 Kč (během sedmi dní od zaplacení) nebo si film stáhnout navždy za 190 Kč. Anatomie pádu prozatím není součástí předplatného. Cenami ověnčený titul je nabízen v původním znění a s českými titulky.

Čtěte také: 10 nejlepších filmů roku 2023

Úspěšná spisovatelka Sandra žije se svým manželem Samuelem a jedenáctiletým nevidomým synem v odlehlé chatě ve francouzských Alpách. Jednoho dne je ale Samuel nalezen mrtev. Byla to sebevražda, nešťastná náhoda nebo má manželovu smrt na svědomí samotná Sandra?

Justine Triet natočila napínavé rodinné drama, které díky rafinovaně vystavěnému scénáři, nápadité režii a vynikajícím hereckým výkonům získalo na MFF v Cannes nejvyšší ocenění Zlatou Palmu.

„Anatomie pádu je strhujícím dramatem o rozkladu jednoho vztahu, který skončil tragicky. Jak moc a čí je to přesně chyba? O tom můžeme jen spekulovat. Sandra Hüller předvádí dost možná nejsilnější herecký výkon, jaký letos na plátně uvidíte,“ píše ve své recenzi Martin Svoboda z Kinoboxu.

Zdroj: Aerofilms