Tvůrci Podvodníka z Tinderu si posvítili na další neuvěřitelný případ! Minisérie je už nyní na Netflixu

Jako z filmu Davida Finchera.

Zdroj: Netflix

Režisérka Felicity Morris se v roce 2022 zasloužila o Podvodníka z Tinderu, který na Netflixu zaznamenal velký úspěch. Její novinka Zlý americký sen se věnuje dalšímu neuvěřitelnému příběhu. Už nyní si třídílnou minisérii můžete pustit na Netflixu.

V roce 2015 jim do domu vtrhl únosce. Prožili si peklo, ale když se zmizelá žena objevila, policie měla za to, že si všechno vymysleli. „Je to na pomezí 4 – 5 hvězdiček. Velmi dobrý dokument, byl jsem k němu přikován od začátku do konce. Neschopnost policie v těchto případech je až do nebe volající. Hnus,“ komentuje uživatel SidneyP na ČSFD.

Čtěte také: Apple TV+ můžete mít zdarma na dva měsíce! Čekají na vás DiCapriovi Zabijáci nebo nejlepší sci-fi seriál loňska

Zatímco Denise Huskins byla v roce 2015 unesena ze svého domu v kalifornském městě Vallejo, vyprávění jejího přítele Quinna nikdo nevěřil. Útočník, později identifikovaný jako Matthew Muller, vystavil Denise 48hodinovému utrpení a Quinn se ocitl v podezření policie. To, co se v neuvěřitelně zamotaném příběhu odehrálo dál, by vydalo na celý román. V tomto případě na třídílnou minisérii.

Případ zmizení Denise Huskinsové vyvolal pozornost celostátních médií a mnozí ji nazývali pravou Zmizelou (román Gillian Flynnové a film David Finchera). Orgány v trestním řízení tvrdily, že vyprávění mladého páru o událostech je příliš přitažené za vlasy, než aby mu někdo uvěřil.

Zlý americký sen měl premiéru 17. ledna na Netflixu.

Zdroj: Netflix