Strhující kriminálka z tokijského podsvětí se vrací! Na seriálu se podílel režisér Nelítostného souboje

V hlavních rolích se vracejí Ansel Elgort a Ken Watanabe.

Zdroj: HBO Max

Společnost Max představila oficiální trailer na druhou řadu kriminálního seriálu Tokyo Vice, který sleduje střety tokijské policie s jakuzou. První sezóna debutovala v roce 2022 na HBO Max s převážně pozitivními recenzemi a druhá pokračuje tam, kde předešlá skončila.

Kriminální drama Tokyo Vice, volně inspirované zkušenostmi Jakea Adelsteina, sleduje cestu mladého amerického novináře do tokijského podsvětí konce 90. let minulého století.

Čtěte také: Čtvrtý Temný případ se kvalitou vyrovnává původní řadě! České recenze nešetří chválou

Adelstein se jako první americký investigativní reportér prestižních novin Meicho Shimbun ujímá případů, které spolu zdánlivě vůbec nesouvisejí. Zanedlouho však pojme podezření, že v tom mají prsty nekalé síly.

Poté, co s pomocí detektiva Hirota Katagiriho nastoupí k tokijské policii, je vržen do špinavého světa korupce, vražd a podvodů, kde nic není tak, jak se na první pohled zdá.

Pilotní epizodu první řady natočil legendární režisér Michal Mann, tvůrce Nelítostného souboje a Posledního Mohykána, jehož posledním celovečerním titulem je nedávno uvedený Ferrari s Adamem Driverem v hlavní roli.

Druhá řada Tokyo Vice začne 8. února na HBO Max.

Zdroj: Max