John Cena jako falešný kámoš Zaca Efrona! Komedie od tvůrce Blbého a blbějšího baví v prvním traileru

Ricky Stanicky přichází na Prime Video.

Zdroj: Prime Video

Peter Farrelly, režisér oscarové Zelené knihy, uvede už brzy na Prime Video svou další bláznivou komedii Ricky Stanicky, ve které se v hlavních rolích představí Zac Efron a John Cena. Podívejte se na první trailer.

Když tři nejlepší kamarádi z dětství provedou nepovedený žertík, vymyslí si imaginárního Rickyho Stanickyho, aby je dostal z problémů! Dvacet let po vytvoření tohoto „kamaráda“ Dean, JT a Wes (Zac Efron, Andrew Santino a Jermaine Fowler) stále používají neexistujícího Rickyho jako praktické alibi pro své nedospělé chování.

Čtěte také: Film o falešném nájemném zabijákovi sbírá nadšené recenze! Netflix uvedl stylový trailer

Když jejich manželky a partnerky pojmou podezření a dožadují se, aby se konečně setkali s legendárním panem Stanickým, rozhodne se trojice najmout herce a neomaleného imitátora celebrit „Rock Hard“ Roda (John Cena), aby ho přivedl k životu. Když se však Rod do své role vžije naplno, začnou si přát, aby si Rickyho vůbec nevymysleli.

Režisérem snímku je Peter Farrelly, který světu dal nejen Blbého a blbějšího, ale také třemi Oscary ověnčenou Zelenou knihu. Farrelly naposled uvedl válečnou komedii Na pivo do první linie, kterou můžete zhlédnout na Apple TV+. V hlavní roli se rovněž objevil Zac Efron.

Ricky Stanicky má premiéru 7. března na Prime Video.

Zdroj: Prime Video