Noční koupání ukáže nejděsivější bazénovou párty všech dob! Horor už je v kinech

Jak se natáčel očekávaný horor?

Zdroj: Universal Pictures

Ty nejlepší horory dokáží obrátit dokonale známou věc a představit ji jako něco děsivého. A právě takový potenciál skýtá Noční koupání, v němž se dějištěm všech hrůz stává velký venkovní bazén. Právě pod jeho hladinou se skrývají dávná tajemství, jež se nemůžou dočkat, až vyplují na povrch a obrátí jedné rodině život naruby. Nejen bazén, ale celý dům a pozemek, na nějž se nedávno nastěhovali, totiž svou děsivou minulost hodlá vynést napovrch…

Atmosférický hororový snímek je založen na stejnojmenném krátkometrážním filmu téhož režiséra, natočeném roku 2014. Ve videu níže se můžete podívat na krátkou upoutávku se záběry z natáčení. Režisér v ní láká na nejděsivější bazénovou párty našich životů.

Čtěte také: Režisér oscarového Parazita přináší drsnou sci-fi s Pattinsonem! Venku je první teaser

Wyatt Russell hraje ve filmu bývalou hvězdu baseballu. Se svou manželkou a dospívající dcerou se odstěhoval do nového domu, kde tajně doufá, že se navzdory všem předpokladům vrátí k profesionálnímu sportu. Třpytivý bazén na dvorku nového domu bude pro děti zábavou a pro něj fyzickou terapií. Tajemství z minulosti domu však rozpoutá zlovolnou sílu, která rodinu stáhne pod hladinu, do hlubin neodvratného teroru.

O režii se postaral debutující Bryce McGuire, který se podílel i na scénáři. Producentem je James Wan. V hlavních a vedlejších rolích se představí Kerry Condon, Wyatt Russell, Nancy Lenehan, a další.

Noční koupání má premiéru v kinech od 4. ledna.

Zdroj: Blumhouse