Láska, stalking, vražda! Netflix představil další neuvěřitelný true crime dokument

Od režiséra minisérie Dostaňte Gottiho!

Zdroj: Netflix

Jen krátce po úspěšné dokumentární minisérii Zlý americký sen uvede Netflix na svých obrazovkách další neuvěřitelný příběh. Celovečerní dokument plný zvratů o mechanikovi, co poprvé v životě zkusí online seznamku. Podívejte se na trailer, jehož českou verzi najdete přímo na stránkách Netflixu.

Dave nedávno ukončil dlouhodobý vztah a zatoužil po nové známosti. Udělal tedy to, co by udělala většina lidí: Zkusil online seznamku. Liz a Cari byly dvě z jeho nejslibnějších známostí, obě svobodné matky s výjimečnými osobnostmi, které mu různými způsoby pomohly vylézt z ulity.

Čtěte také: Film o falešném nájemném zabijákovi sbírá nadšené recenze! Netflix uvedl stylový trailer

Pro tohoto tvrdě pracujícího a oddaného otce to měla být příležitost užít si druhou šanci a nezávazný románek, vše se ale změnilo ve zvrácený milostný trojúhelník, který ohrozil Davea a všechny, na kterých mu záleželo.

Celovečerní dokument z dílny Curious Films a režiséra Sama Hobkinsona, který vznikl na základě rozhovorů se zúčastněnými – včetně strážců zákona, kteří případ rozlouskli – spolu s hranými rekonstrukcemi, jež diváky přenesou do prostředí a paranoie Daveovy čtyřleté noční můry, obratně skládá střípky skutečného příběhu o obtěžování, digitálním podvodu a vraždě v srdci Ameriky.

Láska, stalking, vražda má premiéru 9. února na Netflixu.

Zdroj: Netflix