Bollywood natočil vlastní Top Gun! Titulní herec dokonce vypadá jako Tom Cruise

Fighter v novém traileru!

Zdroj: Viacom18 Studios

Fanoušci bollywoodské kinematografie se mohou těšit na další akční nářez. Příběh snímku Fighter sleduje velitele letky a kapitána skupiny indického letectva, který dokáže pro svou zemi obětovat vše. A shodou okolností vypadá skoro jako Tom Cruise ve filmu Top Gun: Maverick.

Aktivity ozbrojenců v údolí Šrínagaru se vymykají kontrole, a proto je velitelstvím letectva pověřena nová elitní jednotka Air Dragons. Tvoří ji nejlepší bojoví letci vybraní z celého indického letectva. Fighter je příběhem Air Dragons, kteří jsou ochotni obětovat vše pro národ, zatímco prožívají vzestupy a pády svých vnitřních i vnějších bojů.

Čtěte také: Top Gun 3 má zelenou! Tom Cruise a režisér Mavericka jsou na palubě

Původní upoutávka z prosince minulého roku se setkala s velkým ohlasem. Během prvních 24 hodin nasbírala více než 74 milionů zhlédnutí, což je jeden z nejvyšších počtů zhlédnutí teaseru v bollywoodské historii.

Fightera uvedou kina nejen v Severní a Jižní Americe, ale také v Evropě, konkrétně například v Rakousku, Německu, Španělsku nebo Velké Británii. Česká distribuce zřejmě po indickém Top Gunu nesáhne. Premiéra filmu byla původně naplánována na 30. září 2022, ale byla odložena v důsledku covidové pandemie.

Film má světovou premiéru 25. ledna.

Zdroj: Viacom18 Studios