Nejúchvatnější animovaný seriál současnosti se vrací! Arcane láká na druhou řadu v prvním traileru

Druhá řada až na konci roku 2024...

Zdroj: Netflix

Když jsme naposledy viděli šampionky League of Legends Vi a Jinx ze seriálu Arcane, obě sestry se v hrozícím konfliktu mezi Piltoverem a Zaunem ubíraly zcela odlišnými cestami.  Ve 44sekundové upoutávce se ale objevuje Singed, který se zřejmě nachází uprostřed transfuze krve. Zkontroluje kapesní hodinky a pak se podívá nahoru, přičemž kamera odhalí obrovskou bestii visící nad ním.

Příběh Arcane se odehrává na Runeterře, na kontinentu zvaném Valoran. Zde se nachází Piltover, který se na první pohled může zdát krásný. Pod povrchem se ale nachází město Zaun, kde vládne chaos a nebezpečí. Důležitými postavami jsou sestry Vi (Hailee Steinfeld) a Jinx (Ella Purnell), které se vydají na rozdílnou cestu, což také ovlivní vzestup utlačovaného Zaunu na povrch.

Čtěte také: Přichází satan! Trailer ambiciózního hororu hýří originalitou a předchází klasice žánru

Arcane vychází z populární multiplayerové hry League of Legends, kterou vyvinula a v roce 2009 vydala společnost Riot Games. Za animovaným seriálem stojí tvůrci Christian Linke, Alex Yee a francouzské animační studio Fortiche ve spolupráci s Riot Games. Seriál patří mezi nejlépe hodnocené tituly Netflixu, a druhá řada mezi nejočekávanější seriály tohoto roku.

Druhá řada Arcane vypukne v listopadu 2024.

Zdroj: Netflix