Upírská komedie válcuje český Netflix! Premiéru měla na Štědrý den

Upírům nikdy nevěřte! Ani těm z rodiny.

Zdroj: Netflix

Jeho švagr že je upír, který chce ovládnout svět? Bláznivá brazilská komedie Upír v rodině přistála na Netflixu přesně na Štědrý den, a neunikla pozornosti ani českých divákům. Zatímco film sbírá tvrdou kritiku, aktuálně jde o druhý nejsledovanější titul na českém Netflixu.

Zdroj: Netflix

Fernandinho je muž od rodiny, bývalý fotbalista a současný moderátor podcastů, kterému se pod střechu nastěhuje švagr Gregor. Brzy se ukáže, že Gregor je upír, který má v plánu ovládnout celý svět. V hlavní roli hlavy rodiny se představil brazilský komik Leandro Hassum, kterého můžeme znát z pohodové vánoční netflixovky Zase Vánoce. Upír v rodině je v současné době druhým nejsledovanějším filmem na Netflixu v Česku, lépe si už vede jen Rebel Moon Zacka Snydera.

Čtěte také: Netflix připravuje pokračování Wednesday bez Jenny Ortegy! Fanoušci o ni ale nepřijdou

Upír v rodině sice atakuje přední příčky sledovanosti, vřelých diváckých ohlasů se ale nedočkal. Průměrné hodnocení snímku na Kinoboxu je prozatím 44 %, a stejného čísla se dočkal také na RottenTomates, kde už hodnotila téměř padesátka diváků. V pořadí čtvrtý film Leandra Hassuma pro Netflix (takový brazilský Adam Sandler) tak zřejmě velkou díru do světa neudělá, a oblibu jeho vánoční komedie z roku 2020, ve kterém uvízne v časové smyčce, rozhodně nepřekoná.

Zdroj: Netflix