Netflix připravuje pokračování Wednesday bez Jenny Ortegy! Fanoušci o ni ale nepřijdou

Netflix rozšíří universum nejoblíbenějšího člena Addamsových.

Zdroj: Netflix

Wednesday je stále třetím nejsledovanějším seriálem Netflixu v historii, a není tak žádným překvapením, že natáčení druhé řady započne už na jaře příštího roku. Podle informací webu Variety se má universum rozšířit také o spin-off, jež se zaměří na strýčka Festera.

Strýček Fester v podání Freda Armisena se v seriálu Wednesday objevil pouze v sedmé epizodě, přesto se fanouškům zalíbil natolik, že dostane na Netflixu svůj vlastní seriál. Titul je ovšem teprve v rané fázi příprav, a s velkou pravděpodobností se ho dočkáme až po druhé řadě Wednesday, která se začne natáčet v dubnu příštího roku. Samozřejmě s Jennou Ortegou na palubě, a možná také se strýčkem Festerem v dalším cameu.

Čtěte také: Režisér Shawshanku a Zelené míle na palubě poslední řady Stranger Things!

Strýček Fester je s rodinnou Addamsových spjatý odjakživa. V původním seriálu ze 60. let ho ztvárnil Jackie Coogan, ve filmových verzích Barryho Sonnenfelda zase populární Christopher Lloyd z Návratu do budoucnosti.

První řada Wednesday, na které se podílel slavný Tim Burton, pokořila v době svého uvedení několik rekordů Netflixu, a v současné chvíli se nachází na třetí příčce sledovanosti, v těsném závěsu za čtvrtou řadou Stranger Things. Jedničkou streamovací služby je stále korejský hit Hra na oliheň.