Skutečná Hra na oliheň jde do velkého finále! Vítěz si odnese 100 milionů korun

Ze 456 hráčů zbyli poslední 3.

Zdroj: Netflix

Kontroverzní Hra na oliheň: Výzva směřuje k velkolepému finále. O vítězi rozhodne poslední výzva, jež bude mít premiéru 7. prosince na Netflixu. Pohádkovou sumu 4,56 milionu dolarů si domů odnese jeden z posledních tří přeživších. Než se tak stane, podívejte se na ochutnávku toho, co nás čeká.

Do hry se zapojilo 456 skutečných hráčů (všichni starší 21 let), kteří usilovali o výhru 4,56 milionu dolarů (100 milionů korun). V sérii her inspirovaných původním seriálem – a navíc s překvapivými novinkami – byly testovány jejich strategie, spojenectví a charakter, zatímco soupeři kolem nich byli vyřazováni. Desetidílný soutěžní seriál se natáčel ve Velké Británii, ačkoli původní seriál vznikl v jihokorejské produkci.

Čtěte také: Kokainová kmotra a vražedkyně Griselda přichází na Netflix! Trailer představil novinku od tvůrců Narcos

Fanoušci původního seriálu, který ve sledovanosti překonal i čtvrtou řadu Stranger Things, se už jistě těší na jeho návrat v podobě druhé řady. Ta je sice zatím opředena tajemstvím, její výroba ale byla potvrzena už v roce 2021, jen krátce po premiéře seriálu. Pokračování nejúspěšnějšího seriálu z dílny Netflixu dorazí s velkou pravděpodobností v roce 2024. Jeho tvůrce, Hwang Dong-hyuk, slíbil fanouškům jednu věc – Gi-Hun se vrátí a vykoná něco pro svět.

Finále reality-show Hra na oliheň má premiéru 7. prosince na Netflixu.

Zdroj: Netflix